Selena Gomez
Profimedia //

Selena Gomez

Selena Gomez je podigla klasičnu malu crnu haljinu (LBD) na novu razinu tijekom promocije svog najnovijeg filma Emilia Pérez u Londonu. Glumica je nosila upečatljivu Schiaparelli haljinu izrađenu od bogatog crnog baršuna. Silueta haljine bila je jednostavna i uska, a detalj koji je haljinu izdvojio je izrezana viktorijanska ključanica, Schiaparellijev zaštitni znak.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE Indonesia Magazine (@elleindonesia)

Ista haljina je na reviji bila stilizirana s upečatljivim dodacima, kao što su baršunaste marame i zlatne narukvice, no Selena je kao uvijek, odlučila zadržati jednostavnost kombinirajući haljinu s ležernom frizurom, bijelom manikurom i nekoliko zlatnih prstena. Nakit koji je odabrala uključivao je i pristupačne zlatne naušnice brenda BaubleBar. 

Selena Gomez
Profimedia //

Selena Gomez

Selena je u posljednjih nekoliko mjeseci prigrlila malu crnu haljinu kao svoj glavni izbor za crvene tepihe, ali i za ležernija izdanja. Njeno dosljedno prihvaćanje ove zrelije, profinjenije estetike ide u korak s evolucijom od tinejdžerske zvijezde do poslovne žene i ozbiljne glumice. Schiaparellijeva haljina s ključanicom koju je nosila u Londonu najnoviji je primjer kako čak i mala crna haljina može imati puno osobnosti. Stoga, Selena dobiva titulu najboljeg looka dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Moda