Promo
Dolce Gabbana //

Promo

Nota kokosa u parfemima je slatka, gurmanska, te istovremeno mistična. Kokos je prva i osnovna asocijacija na ljeto, tropske krajeve i opuštenost koja nas prati kroz ležerne, ljetne dane. Istovremeno, posebice ako je u formulaciji s drugim notama koje su lakše i pogodnije za ljetne dane, parfemi s notama kokosa iskaču iz mase i uvijek izazivaju ona klasična pitanja o tome koji miris nosimo.

U Dolce liniji brenda Dolce&Gabbana smo pronašli upravo jedan takav. Dolce Garden je parfem koji je izašao krajem prošle godine, no izgleda da je čekao ljetne mjesece kako bi konačno zablistao u punoj snazi. Otvaraju ga svježe note nerolija, naranče i lagane magnolije, dok mu se u bazi nalaze note badema, vanilije i sandalovine. Čak i bez kokosa možemo reći kako je ovaj parfem kao stvoren za topliji dio godine, no u srednjim i najintenzivnijim notama mu se pojavljuje tropski cvijet frangipani, ylang-ylang i masivna, gotovo jestiva nota kokosa koja nas je apsolutno osvojila na prvu.

Iako nije klasičan, svježi ili morski parfem kakav očekujemo preko ljeta, Dolce Garden je definitivno naš favorit, posebice za ljetne izlaske. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mi ćemo mu biti vjerni i dugo nakon ljeta, čisto da nas njegov tropski i slatki miris podsjeća na sve divne trenutke koje smo proživjeli tijekom ovog ljetovanja.

Ljepota