Unsplash
//

Unsplash

Nakon dugog radnog dana, nema ništa bolje od trenutka opuštanja uz osvježavajući koktel u društvu prijatelja ili kolega. After work kokteli postali su pravi hit u urbanim sredinama, u kojima tražimo zabavne načine za opuštanje i punjenje baterija za ostatak tjedna. Ovo je jedinstvena prilika i za povezivanje s drugima, uživanje u dobroj atmosferi i istraživanje novih okusa, a koliko god voljeli nove i egzotične okuse, nekako uvijek rado vraćamo talijanskim klasicima poput Aperola i Amaretto Sour koktela. 

Pitali smo naše influencerice i it djevojke koji su to kokteli kojima se one rado vraćaju kada se žele opustiti same ili s najboljim prijateljicama, evo što su nam odgovorile: 

Maria Grigoryan Vučković: Bezalkoholni Mohito s bazgom.

Ema Luketin: Moj glavni odabir je vrlo dosadan i navečer je to Gin tonic, a tijekom dana je Mimoza. Ako smo negdje vani navečer, jako volim i Amaretto Sour!

Nika Turković: Spicy margarita.

Miach: I po ljeti i po zimi - Moscow mule.

Elena Dizdar: Virgin Mohito!

Karla Zelić:Definitivno Paloma! Kombinacija ružičastog grejpa, limete i tekile mi je savršena. Osvježavajuć je i okus mi je fantastičan. Nisam ljubitelj preslatkih koktela i ovaj mi je idealan!

Nevena Randeli: Omiljeni mi je Martini!

Pamela Badžek: Čaša hladnog bijelog vina uvijek je moj prvi izbor, ali akommoram birati između koktela to bi vjerojatno bila neka Spicy Margarita ili Moscow Mule, samo da nije preslatko!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KARLA CROFT (@superbabekillah)

Jelena Perić: Definitivno Aperol Spritz!

Mateja Sučević: Amaretti Sour ili Skinny bitch forever!

Lifestyle