pexels
//

pexels

Jedan od najvažnijih koraka u obnovi kože i očuvanju njezina zdravlja je – piling. Pravilno odabrani pilinzi mogu pružiti dubinsku njegu, očistiti kožu od nečistoća i potaknuti njezin prirodni proces obnavljanja. Redovita upotreba pilinga pomaže u očuvanju mekoće, glatkoće i sjaja kože tijekom cijele godine, čineći je pripremljenom za sve izazove koji dolaze.

Luksuzni njemački kozmetološki brend QMS Medicosmetics nudi dvije vrste pilinga za tijelo koji mogu zadovoljiti različite potrebe i tipove kože. Njihov Body Balance Exfoliating Body Foam kombinira nježni piling s bogatom hidratacijom, poboljšavajući izgled kože i revitalizirajući je nakon stresa i umora koje je koža doživjela tijekom ljeta. Sadrži AHA, PHA, natrijev laktat te pre- i probiotike koji pomažu uravnotežiti mikrobiom kože, što je čini elastičnijom i hidratiziranijom.

Za intenzivniju njegu, tu je QMS Medicosmetics Active Refining Exfoliant Body Scrub. Ovaj piling kombinira kristale soli i šećera s bogatim uljnim sastavom koji nježno uklanja mrtve stanice kože. Nakon korištenja, koža ostaje svilenkasto glatka i intenzivno hidratizirana, a idealan je za sve tipove kože, osim za one s preosjetljivom kožom.

Redovita upotreba ovih proizvoda nakon ljeta pomaže koži zadržati vitalnost i elastičnost, potičući obnovu stanica i sprječavajući zadebljanje površinskih slojeva kože. To ne samo da poboljšava teksturu kože, već i priprema kožu za bolje upijanje i djelovanje proizvoda za njegu, što ih čini učinkovitijima.

Nakon temeljitog čišćenja kože pilingom, važno je primijeniti hidratantnu njegu poput QMS Body Balance losiona za tijelo. Ovaj hranjivi losion pruža potrebnu vlagu koži, koristeći visoko učinkovit QMS Neotec A15 kompleks i prirodna ulja koja hrane i omekšavaju kožu, što je čini baršunastom i elastičnom. Ovi proizvodi pomoći će vratiti zdravlje i ljepotu vaše kože i pripremiti je za nove izazove koje dolaze s jeseni.

Ljepota