ana vladušić/foto: marija nikšić
//

ana vladušić/foto: marija nikšić

Nakon dana provedenih na suncu, vaša koža zaslužuje posebnu pažnju, pa ju nagradite After sun njegom i produljite ljetni sjaj. 

 

Svjetlucajuća krema za poslije sunčanja za glatku i sjajnu kožu, s uljem manga, kakaovim maslacem i aloe verom, vaša koža će odahnuti s ovim pravim tretmanom ljepote. Ova krema za poslije sunčanja bogata je sastojcima koji hrane i obnavljaju vašu kožu i čuvaju njezinu gipkost. S nekoliko brzih poteza, vaša će koža biti gipkija, smanjit će se rašireno crvenilo, što će koži donijeti olakšanje, a pregršt aktivnih sastojaka će spriječiti preuranjeno starenje kože. Osim toga, vašu će kožu prekriti sloj sitnih, sjajnih, zlatnih čestica.

Soleombra svilenkasti fluid za poslije sunčanja za lice i tijelo s karite maslacem, arganovim uljem i proteinima kvinoje, kombinacijom 12 aktivnih biljnih sastojaka, vraća pravu razinu vlage, dubinski hrani kožu i jača njezine obrambene mehanizme.

Za one koji nikako ne žele odustati od preplanulog tena, imamo rješenje! Krema za samotamnjenje za lice i tijelo je djelotvorna krema za samotamnjenje s dvama dragocjenim aktivnim sastojcima dobivenim iz biotehnologije: dihidroksiaceton i eritruloza, funkcionalne tvari koje reagiraju s aminokiselinama epidermisa i postepeno potamnjuju ten. Ravnomjernim nanošenjem i svakodnevnom upotrebom, ova krema čini kožu nevjerojatno mekanom, njegovanom i čvrstom zahvaljujući dragocjenom organskom ulju suncokretovih sjemenki, babassu ulju i ulju sjemenki lubenica iz Kalaharija i očuvat će preplanuli ten.

Mirisi ljeta: Zadržite uspomene na suncem okupane dane

Parfem Coconut svojim egzotičnim notama vodi vas na Karibe, dok je parfem Altea iznimno ženstven miris obogaćen profinjenim citrusno-cvjetnim notama. Mošus i vanilija dolaze ruku pod ruku u baznim notama, zatvarajući ovaj neodoljivi miris pružajući mu dugotrajnost i meku puderastu pozadinu.

Tea Leaves parfem krije odličnu kombinaciju triju mirisnih efekata - citrusi, čaj i duhan. Ovo je parfem koji će zagrijati srce, ali i osvježiti i duh i tijelo. Zamišljen je kao unisex miris upravo zbog svog osvježavajućeg djelovanja.

Parfem Verbena krije pravi buket svježine i energije. Pjenušavi, lagani karakter citrusnog voća i limunske verbene u savršenoj ravnoteži zaokružen notama ruže i mošusa, dok je Parfem Girasole posvećen je suncokretu, najljetnijem od svih cvjetova. Otvara se živahnim citrusnim nijansama koje se isprepliću s jasnim akvatičnim tonovima, nakon čega slijedi nježna cvjetna srednja nota koja se razvija u harmoniji s tragom šećera u završnim notama.

 

Ljepota