Chloe
Promo //

Chloe

Prva asocijacija na Chloe parfem je vjerojatno njihov Signature miris. Baš ovaj miris je mnogima još uvijek nezaobilazan, a prije 15-ak godina je bio jedan od najpopularnijih parfema. Unazad nekoliko godina su predstavili Naturelle verziju koji je napravljen od 100 posto prirodnih sastojaka. Za zaštitno lice su izabrali glumicu Lucy Boynton koja je najpoznatija po svojoj ulozi Mary Austin u filmu "Bohemian Rhapsody." 

Ovaj parfem će od sada imati svoju intezivniju verziju L'Eau de Parfum Intensea. “Željeli smo ponovno izmisliti Chloé priču za drugu generaciju" kazao je Jean Holtzmann, glavni direktor brendova Coty Prestigea, korisnika licence Chloé fragrances.

“Vrlo je važan trenutak ponovnog otkrivanja načina na koji prikazujemo ovu ideju o ženama" te je nastavio da je priča o ženama u srži Signature parfema. “Bilo je zanimljivo ponovno se osvrnuti i vidjeti što to danas znači" dodao je Holtzmann. 

Inače, Cotyjev portfelj mirisa sastoji se od brendova iz drugih područja, poput Njemačke s Hugo Bossom; Italija s Guccijem, Etro i Marni, a U.K s Burberryjem. 

Ljepota