Kate Moss
Profimedia //

Kate Moss

Nakon godina pauze, dugo očekivani Victoria’s Secret Fashion Show vratio se s modnim spektaklom prepunim zvijezda. Revija, održana u kultnom Duggal Greenhouseu u Brooklynu, okupila je neka od najvećih imena u modnoj i glazbenoj industriji, od veteranki supermodela koje su ponovno stavile svoja krila, do nastupa glazbenih legendi, ovo su najbolji trenuci s ovog dugo očekivanog modnog događaja:

Bella i Gigi Hadid prošetale pistom

Gigi Hadid, poznato Victoria’s Secret lice, otvorila je reviju u ružičastom donjem rublju, upotpunjenom velikim pernatim krilima. No, iznenađenje večeri bio je nastup Belle Hadid koja se posljednjih godina povukla iz modelinga. Bella je zasjala u crvenom kompletu donjeg rublja s krilima u istoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Gigi Hadid
Profimedia //

Gigi Hadid

Adriana Lima: Povratak anđelice 

Još jedan nezaboravan trenutak bio je povratak brazilskog supermodela Adriane Lime. Veteranka je ponovno uzela krila i zablistala na pisti u sjajnom grudnjaku i donjem rublju, uz dodatak kariranih rukava i hlača. 

Adriana Lima
Profimedia //

Adriana Lima

Debi Ashley Graham 

Plus-size model i zagovornica body positivitya Ashley Graham, debitirala je na svojoj prvoj Victoria’s Secret reviji. Odjevena u zavodljivi crni čipkasti bodi s odgovarajućim crnim ogrtačem, Graham je svojim nastupom predstavila značajan pomak u predstavljanju različitih tipova tijela. Njezin samouvjeren hod, ukrašen prepoznatljivim VS krilima, bio je jedan od apsolutnih highlighta večeri. 

Ashley Graham
Profimedia //

Ashley Graham

Spektakularan povratak Tyre Banks 

Možda najveće iznenađenje večeri bio je povratak supermodela Tyre Banks, koja je zatvorila reviju. Vraćajući se na Victoria’s Secret pistu nakon dva desetljeća, Tyra je ostavila nezaboravan dojam svojim karakterističnim hodom i energijom koja ju je učinila svjetski poznatom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Nastup Cher

Dodatni čar večeri donio je legendarni nastup pjevačice Cher, koja je nastupila neposredno prije velikog hoda Tyre Banks. Njezini snažni vokali i prisutnost na pozornici podigli su energiju u dvorani i stvorili spektakularnu atmosferu kakvu samo Cher može napraviti. 

Cher2024 Victoria's Secret's Fashion Show, Runway, New York, USA - 15 Oct 2024,Image: 921709092, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Matt Baron/BEI/Shutterstock Editorial/Profimedia
Matt Baron/BEI/Shutterstock Editorial/Profimedia //

Cher
2024 Victoria's Secret's Fashion Show, Runway, New York, USA - 15 Oct 2024,Image: 921709092, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Matt Baron/BEI/Shutterstock Editorial/Profimedia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Kate Moss i Behati Prinsloo 

Osim sestara Hadid i drugih velikih imena, pismo su prošetale Kate Moss i Behati Prinsloo. Njihove pojave dodatno su učvrstile posvećenost showa slavljenju naslijeđa svojih ikoničnih anđelica.

Kate Moss
Profimedia //

Kate Moss

Inkluzivnost na novoj razini

Uključenje Valentine Sampaio i Alex Consani na modnu reviju Victoria's Secret predstavlja značajan pomak u putovanju brenda prema raznolikosti i zastupljenosti. Kao prve transrodne manekenke koje su kročile na ovu ikoničnu modnu pistu, njihova prisutnost naglašava evoluciju standarda ljepote i inkluzivnosti u modnoj industriji. Victoria's Secret se u prošlosti suočavao s kritikama zbog nedostatka inkluzivnosti, ali ovaj trenutak označava novu eru za brend, onu koja prihvaća širi spektar identiteta i tjelesnih tipova. 

Alex Consani
Profimedia //

Alex Consani

Lisa i Tyla 

Obje umjetnice donijele su svoj jedinstveni stil i energiju na pozornicu. Lisa je otvorila večer s dinamičnim nastupom, dovezla na motoru u smjelom šljokičastom outfitu. Tyla je nastavila sa svojim zavodljivim vokalima, izvodeći hitove sa debitantskog albuma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Moda