Kate Moss
Profimedia //

Kate Moss

Zara nije strana visokoprofilnim suradnjama, a ovoga puta high street gigant udružuje se sa supermodelom i stilskom ikonom Kate Moss za posebnu kolekciju, koja stiže upravo na vrijeme za blagdansku sezonu. Poznata po svom ležernom cool stilu, Kate unosi prepoznatljiv touch u Zarinu ponudu s ekskluzivnim partywear komadima.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata ove suradnje je sudjelovanje britanske stilistice Katy England, ključne osobe u Kateinoj karijeri i modnom svijetu. England, poznata po svojoj dugogodišnjoj suradnji s Alexanderom McQueenom, unosi svoju buntovnu, rock and roll estetiku u kolekciju inspiriranu londonskom modnom scenom kasnih 90-ih i ranih 2000-tih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA (@zara)

Što očekivati od Zara x Kate Moss kolekcije?

Iako su detalji još uvijek skriveni, očekuje se da će kolekcija uključivati sve, od svilenih slip haljina, kožnih jakni, uskih traperica, pa čak i nekoliko metalik ili šljokičastih komada savršenih za blagdanske zabave. Kolekcija će vjerojatno kombinirati nostalgiju kroz luksuzne teksture i prepoznatljive siluete, pa tako očekujte komade koji su hrabri, bezvremenski, cool i elegantni.

PETE DOHERTY I KATE MOSS
Profimedia/ //

PETE DOHERTY I KATE MOSS

Kate Moss
Profimedia //

Kate Moss

Zara x Kate Moss kolekcija stiže 30. studenog, a ne sumnjamo kako će see rasprodati u rekordnom vremenu. S Moss i England na čelu, ova suradnja sigurno će biti jedna od najistaknutijih u party sezoni. Jedva čekamo!

Moda