Donatella Versace
Launchmetrics //

Donatella Versace

Donatella Versace je oduvijek podržavala humanitarne organizacije i prava svih potlačenih skupina, a tijekom vikenda je za to dobila i veliko priznanje. Dodijeljena joj je nagrada Prophet of Philanthropy za 2024. godinu koju dodjeljuje humanitarna zaklada Galileo. Time je proslavljen njen dugogodišnji angažman u promoviranju prava LGBTQIA+ zajednice, te njezin rad na promicanju jednakosti i ljudskih prava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donatella Versace (@donatella_versace)

"To me inspirira da nastavim biti glas LGBTQ+ zajednice diljem svijeta. Ponosna sam saveznica i naša podrška nikada nije bila važnija. Moramo učiniti sve što možemo kako bismo ovaj svijet učinili pravednijim i ravnopravnijim mjestom’’, izjavila je nakon preuzimanja nagrade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Na ovogodišnjoj ceremoniji su nagrade za altruizam također dobile glumica i aktivistica Sharon Stone, te Mary Robinson, prva predsjednica Irske koja je obnašala dužnost od 1990. do 1997. godine. Galileo Foundation osnovao je John McCaffrey 2017. godine kako bi podržao rad akademija i društvenih znanosti, s posebnim fokusom na pitanja ljudskih prava, klimatskih promjena i prava radnika.

Moda