Kate Middleton
Profimedia //

Kate Middleton

Kate je tijekom vikenda iznenadila mnoge kada se pojavila na nogometnoj utakmici svog najmlađeg sina, princa Louisa. Za ovu prigodu, princeza je nosila kaki barn jaknu brenda Barbour × Alexa Chung koju je prvi put nosila 2023. godine dok je dostavljala pizze članovima Gorske službe spašavanja Central Beacons. Jaknu je iskombinirala sa širokim čokoladno smeđim hlačama, bež pletenim šalom, smeđim rukavicama, kapom i zelenom torbicom.

Unatoč njenim naporima da ostane neprimjetna, jedna mama koja je također prisustvovao utakmici, podijelila je svoje iskustvo na TikToku: "Bila sam na utakmici svog sina, i sve je izgledalo malo čudno, ljudi su više pričali nego inače. Tada mi je netko rekao: 'Kate Middleton je ovdje s Louisom!' Ostala sam bez teksta."

@royalteaandtarot Omg!! What a weird weekend I’ve had! 😳😱 you can zoom in on the photo I shared! #katemiddleton #royalnews #royalty #royalfamily #princessofwales #catherinemiddleton #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #kingcharles #fyppp #thequeen ♬ original sound - RoyalTeaAndTarot

Obožavateljica je uspjela snimiti fotografiju Kate koja je stajala na terenu, a njeni tjelohranitelji, iako su bili prisutni, dopustili su Kate da uživa u ovom privatnom trenutku poput bilo koje druge majke. Ovaj "izlet" samo je još jedan dokaz da se princeza polako, ali sigurno vraća u javni život, nakon što je u rujnu objavila da je gotova s kemoterapijama. Kate se prvi put službeno pojavila u javnosti s princom Williamom u Southportu, gdje su razgovarali  s roditeljima maloljetnih žrtava stradalima u strašnom napadu.

Profimedia //

Iako je njezin izlazak ovog vikenda možda bio iznenađenje za neke, Kate je baš kao i svaka mama, došla podržati svoga sina, a njezin pokušaj prikrivanja joj nažalost ovoga puta nije pošao za rukom.

Moda