Lisa Eldridge
//

Lisa Eldridge

Ruževi su neizostavni makeup proizvod u neseserima mnogih žena. Oni kao da utjelovljuju cijelu bit šminke na doslovni i metaforički način – licu dodaju boje, a uz to samo malo boje u toj malom sticku mogu pružiti samopouzdanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Ta Beauty (@patricktabeauty)

Ljetno je idealno vrijeme za eksperimentiranjem s bojama. Klasična crvena je nijansa koja pristaje cijelu godinu, ali se zato možete poigrati koraljnim nijansama. Dodaju svježinu cijelom looku i odlično izgledaju kada koža dobije malo boje na suncu. Prošle godine je roza bila hit zbog filma Barbie ali je zapravo uvijek u modi. Ne treba biti odvažna fuksija već i svjetlije boje mogu podići makeup. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Ukoliko se bojite jakih boja, tu uvijek u pomoć uskaču različite formule. Ne osjećaju se svi ugodno s mat crvenim ružom i upravo u ovom slučaju balzam s crvenim tintom može biti odličan odabir – imate boje ali ne previše. Ruževi s nešto više pigmenta su kremasti ruževi ali se i oni mogu lako prilagoditi. Možete ih nanijeti izravno i tako imati punu boju, ali i stanjiti ga s prstima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Prije aplikacije bilo kakvog proizvoda za usne, bitno je napraviti piling i za to vjerojatno sve imate u svojoj kuhinji – dovoljni su med i šećer. Kada se to napravili, onda nanesite svoj balzam i višak odstranite maramicom. Ne trebate višak u svim slučajevima odstraniti, ali ako nanosite mat ruž, onda se preporučuje kako se ruž ne bi pomicao. Za dugotrajnost ruža, najvažnije je nanositi ga u tankim slojevima. Nakon svakog sloja, stavite maramicu između usana i opet nanesite boju. Ovo napravite dva do tri puta, ako želite rubove pooštrite olovkom i voilà!

Ljepota