Pexels
Promo/ //

Pexels

Ljubitelji korejske kozmetike, pripremite se, jer jedan od najpoznatijih korejskih brendova, Dr. Jart+ napokon dolazi u Hrvatsku, točnije u FABUspot gdje ćete od sljedećeg tjedna moći kupiti poznate Cryo sheet maske za lice. Ova linija maski inspirirana je krioterapijom, inovativnim tretmanom koji koristi niske temperature kako bi potaknuo proizvodnju kolagena, zategnuo kožu i učvrstio konture lica, a glavni cilj maski je zadržavanje aktivnih sastojaka iz seruma čime se postiže intenzivan hidratacijski i regenerativni učinak. Dr. Jart+ Cryo maske dolaze u četiri verzije, svaka sa specifičnim sastojkom i ciljanom namjenom: Vitamin C maska, Hijaluronska maska, Alantoin maska i Kolagen maska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dr.Jart+ North America (@drjart)

Dobra strana silnih beauty preporuka na društvenim mrežama 

Da, društvene mreže nas stvarno nekada mogu odvesti do dobrih proizvoda, a Cryo maske su samo jedan dokaz toga. Recenzije ovih maski preplavile su Instagram i TikTok, na kojem korisnici dijele svoje oduševljenje brzim i vidljivim rezultatima. Ove viralne recenzije su sigurno jednim dijelom zaslužne za to što su Cryo maske postale nezaobilazni dio svakodnevne njege mnogih beauty fanatika, uključujući i nas.

@pamperplace @drjart_kr Cyro Rubber Mask with Hyaluronic Acid 🩵 #DrJart #RubberMask ♬ you guys r such cuties - ♩ྀིྀིྀིྀིྀི

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dr.Jart+ North America (@drjart)

Kako koristiti Cryo masku?

Ono što je važno da znate prije korištenja Cryo maske je to da je ovo prije svega dvofazni tretman. U svakoj kutiji dobit ćete ampulu s koncentriranim serumom i sheet Cryo masku. Postupak započinje nanošenjem seruma na čisto lice, koji se potom "zaključa“ maskom. Maska se ostavlja na licu 30 minuta, a preostali serum umasirava u lice, vrat i dekolte.

@dilaraaselin Dit was echt een heerlijke masker! #mask #masker #vliegtuig #grwm #skincare #skincareroutine #plane #grwmroutine #grwmmakeup #drjart ♬ orijinal ses - MerBusSpeedmusic

Cryo linija Dr. Jart+ maski stiže sljedeći tjedan, a cijene im se inače kreće oko 14 eura, pa pretpostavljamo kako neće puno domicati od toga ni u FABUspot trgovini. Stoga, ako želite iskusiti vrhunski korejski skincare ritual u svom domu, ovo je idealna prilika. U nastavku donosimo još nekoliko korejskih sheet maski koje su dostupne za naše tržište: 

Sulwhasoo First Care Activating Mask
Promo/ //

Sulwhasoo First Care Activating Mask

Cosrx Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask
Promo/ //

Cosrx Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask

Tonymoly Im Real Sheet Mask
Promo/ //

Tonymoly Im Real Sheet Mask

Reclar Ritual Mask Love Mode
Promo/ //

Reclar Ritual Mask Love Mode

Teaology matcha tea sheet mask
Promo/ //

Teaology matcha tea sheet mask

 

Ljepota