Charli XCX za Valentino Beauty
Instagram //

Charli XCX za Valentino Beauty

Charli XCX ne pokazuje znakove usporavanja ili bilo kakvog slabljenja. Dapače, izgleda da je veća nego ikada jer se tek sad bistrog oka može sagledati njezin utjecaj prošlog ljeta. U rujnu je bila lice H&M-ove kampanje za jesen/zimu 2024, a sad je na red došao makeup. Valentino Beauty ju je predstavio kao svoju ambasadoricu, tj. zaštitno lice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Valentino Beauty (@valentino.beauty)

 

 

 

Možda je ovo pokušaj približavanja ovog brenda mlađim generacijama. Samo pakiranje Valentino Beautyja nije osmišljeno tako da se obraća Gen Z. U središtu su crvena i zlatna boja koje pridonose dojmu kao da su proizvodi ispali iz makeup torbica mama i baka što sigurno nije ono što traži takozvana TikTok generacija. Valentino Beauty do Charli XCX nije imao jako zaštitno lice koje je sposobno podignuti brojeve prodaje. Osim toga, ova britanska glazbenica ima prepoznatljivi makeup look koji pažljivo gradi uz cijeli vizualni identitet. Vrlo često taj look uključuje crnu olovku koja je povučena u liner, crni razmazani smokey eyes, laminirane obrve i vrlo malo korektora i pudera. Ponekad na fotografijama izgleda kao da ispod očiju nema niti trunku korektora kako bi održala party girl imidž. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Valentino Beauty (@valentino.beauty)

Za sada se ne zna što Valentino Beauty i Charli XCX spremaju osim što je sudjelovala na nedavnom masterclassu povodom novog ruža Spike Valentino. Pakiranje je nadahnuto Valentinovim torbama i cipelama sa zakovicama koje su jedan od prepoznatljivih simbola brenda. Također, promijenili su pakiranje iz prethodno opisanog u monokromatsko zlatno. Ova luksuzna modna talijanska kuća je tek prije koju godinu započela s linijom makeupa te još uvijek nije zagazila u mainstream beauty industrije. Čini se da ovim odabirom upravo to ima za cilj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Valentino Beauty (@valentino.beauty)

Ljepota