Xenia Adonts
Instagram //

Xenia Adonts

Svi znamo da je maskara jedan od proizvoda koji momentalno transformiraju cijeli makeup look. Brendovi uvijek garantiraju da je baš njihova najbolja za apsolutno sve - od volumena, dužine do boje. Ono u čemu se još uvijek nisu izučili je kako napraviti maskaru od koje nam se oči neće sklapati jer osjećamo težinu. Koliko god da su se formule unaprijedile, veliki dio njih će se razmazati pogotovo onima koji nose naočale za vid. Budimo iskreni, teško je napraviti maskaru koja će ispuniti svaku kućicu. Upravo zato su se mnoge žene počele okretati lash liftu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURA BEAUTY STUDIO (@aura.beauty_studio)

To je kozmetički tretman koji podiže i uvija prirodne trepavice. Tretmanom se postiže efekt dužih, gušćih i definiranijih trepavica bez ikakvih ekstenzija. Tretman koristi kemijsku otopinu koja omekšava dlačice trepavica kako bi ih preoblikovala i podigla prema gore - nešto slično se događa i u tretmanu laminacije obrva. Ovaj tretman je odličan za sve one kojima je nezamislivo aplicirati maskaru bez uvijača za trepavice. Isto tako je sjajan za sve koji iz kuće jednostavno ne mogu izaći bez barem četiri sloja maskare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURA BEAUTY STUDIO (@aura.beauty_studio)

Kako bi se postigao željeni izgled, ispod trepavica se postavlja silikonski jastučić i onda se preko njega savijaju. Tako se izvlači maksimalna dužina, a neutralizirajućom otopinom se zadržavaju u tom položaju. Moguće je i obojiti trepavice kako bi se dodatno istaknule i izgledale kao da doista imate maskaru.

Tu priča o lash liftu nije gotova! Možete odrediti kakav oblik uvijanja želite. Postoje dva najosnovnija oblika zakrivljenosti: M i C. Drugi će trepavicama pružiti više zakrivljenosti, tj. bit će curly. S druge strane, M oblik će ekstremno podići trepavice, a neće ih toliko uviti kao C. Prvi se preporučuje osobama s kratkim trepavicama, a C za one koji imaju spuštene kapke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURA BEAUTY STUDIO (@aura.beauty_studio)

Kozmetički salon Aura na Kvaternikovom trgu u Zagrebu se posebno ističe po sjajnom radu. Nude razne veličine jastučića što većina ne zna kada krene raditi ovaj tretman jer svake trepavice te veličina i oblik očiju zahtjevaju različit pristup. 

Ljepota