Promo
//

Promo

Bilo da se pripremate za povratak u ured ili jednostavno želite osvježiti svoj stil za gradske ulice, prijelaz iz ljeta u jesen idealno je vrijeme za kombiniranje laganih, prozračnih komada s prvim naznakama jesenske garderobe.

Iako se bliži kraj ljeta, sunčani i topli dani su još uvijek tu. Lagane haljine, prozračne košulje i hlače od laganih materijala ostaju u fokusu, ali sada ih možete kombinirati s nešto toplijim komadima poput tankih sakoa ili jakni. Neutralne boje poput bijele i bež i dalje su popularne, dok su pastelne nijanse i nježni printovi idealni za zadržavanje ljetnog duha. 

Za povratak u ured, lagani sako ili blejzer od prozračnog materijala može se kombinirati s hlačama ili suknjama koje prate liniju tijela. Košulje od lana ili pamuka savršene su za ove prijelazne dane, pružajući udobnost, ali i profesionalan izgled. U ovom razdoblju, modni dodaci mogu igrati ključnu ulogu u prilagodbi vašeg stila vremenskim uvjetima. Lagane marame i sunčane naočale su i dalje must-have, dok će torbe srednje veličine i jednostavni nakit dodati dozu stila vašim svakodnevnim kombinacijama. Osim toga, udobna obuća koja je prikladna za promjenjivo vrijeme – poput espadrila ili zatvorenih sandala – omogućit će vam da ostanete u koraku s gradskim tempom.

Povratak u grad nakon ljetnog odmora pruža priliku da se igraju ljetni i jesenski elementi u odijevanju, osiguravajući da vaša garderoba ostane svježa, praktična i u korak s vremenom. Inspiraciju potražite u ponudi brendova Replay, ALDO, Guess, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Desigual, Europa 92, Pepe Jeans, Five Star Fashion: Polo Ralph Lauren, Cordis).

Moda