Samsung //

Ljetnim praznicima se polako bliži kraj, a to znači da će uskoro početi još jedna (nadamo se i uspješna) školska godina. S povratkom u učionice dolaze i novi izazovi, ali i nove prilike za visokokvalitetne uređaje koji će pomoći učenicima u stjecanju znanja, stoga Samsung predstavlja promotivnu akciju ”Zakoračite u svijet Samsung AI TV-a” u kojoj vas uz kupnju izuzetnih QLED, OLED, The Frame, Neo QLED i Neo QLED 8K TV-a očekuju i sjajni pokloni.

Zašto su Samsung televizori prikladni za djecu i mlade?

Zamislite svijet u kojem se lekcije pretvaraju u interaktivne avanture, gdje svaki predmet oživljava na velikom ekranu koji ne napreže oči. Televizori poput sjajnog Samsung OLED-a dizajnirani su za udobnost bez odsjaja sa glare free tehnologijom koja smanjuje naprezanje očiju čak i nakon duljeg gledanja. Osim toga, omogućuju jednostavno povezivanje s drugim uređajima kao što su telefoni, prijenosna računala i tableti putem DeX aplikacije. Tako školarci mogu jednostavno pratiti obrazovne sadržaje u zadivljujućim i stvarnim bojama, što povećava njihovu motivaciju i školski uspjeh.

Ali život se ne sastoji samo od učenja, važno je znati se i opustiti. Samsung televizori su raj za mlade gejmere koji zaslužuju malo zabave nakon dugog školskog dana uz predavanja i zadaće. Uz napredne tehnologije koje omogućuju uglađeno igranje bez zastoja, Samsung televizori savršeni su za bezbrižne trenutke opuštanja.

Više nevjerojatnosti u svakom trenutku

Neo QLED TV 2024 donosi revolucionarno iskustvo sa svojim 8K i 4K modelima. Neo QLED 8K TV opremljen je naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom te pruža vrhunsku sliku s poboljšanom jasnoćom, dubinom i prilagodljivim zvukom koji prati ono što se događa na ekranu. Značajke kao što su AI Upscaling koje povećava rezoluciju pogonjenu umjetnom inteligencijom, AI Motion Enhancer koji koristi AI za izoštravanje i uglađivanje pokreta na ekranu te Real Depth Enhancer Pro, značajka koja pomoću umjetne inteligencije povećava dubinu prikaza, za izvanredno iskustvo gledanja. Savršenu sliku prati i upečatljiv zvuk, koji također pokreće umjetna inteligencija. Značajke poput Active Voice Amplifier Pro koji analizira sadržaj i izolaciju glasova od pozadinskih zvukova, Object Tracking Sound, značajka koja savršeno prati akciju uz zvuk iz svih kutova te Adaptive Sound Pro koji optimizira zvuk uzimajući u obzir obilježja prostora i audio sadržaja osiguravaju da se svaka riječ čuje jasno i onako kako su stvaratelji sadržaja zamislili. Inteligentna prilagodba zvuka sadržaju osigurava doista bogat i realističan zvuk.

Linija 2024 Neo QLED 4K može se pohvaliti naprednim NQ4 AI Gen2 procesorom i zadivljujućom 4K rezolucijom. Real Depth Enhancer Pro tehnologija pruža profesionalno poboljšanje istinske dubine, dok Quantum Matrix tehnologija pruža izniman kontrast, a Dolby Atmos bogat doživljaj zvuka.

Prvi OLED bez odsjaja

Samsung predstavlja prvi OLED na svijetu bez odsjaja, koji eliminira neželjene odbljeske dok zadržava duboku crnu i jasnu sliku u svim uvjetima osvjetljenja. Samsung OLED televizore pokreće isti izvanredni NQ4 AI Gen2 procesor kao i Neo QLED 4K televizore, a uz poboljšanje istinske dubine i OLED HDR Pro podižu kvalitetu slike na novu razinu.

Svi novi Samsung televizori imaju PANTONE certifikat za iznimnu točnost boja, osiguravajući prave i vjerodostojne nijanse boja s pomoću kojih će obrazovni sadržaj oživjeti na potpuno novoj razini. Osim toga, sigurnost ostaje glavni prioritet. Samsung Knox sustav osigurava da su sve funkcije, aplikacije i platforme dobro zaštićene, te jamči privatnost i sigurnost, za što je Samsung dobio i prestižni Common Criteria certifikat za visoke sigurnosne standarde TV linije 2024.

Veći televizor, više nagrada

Ne propustite priliku opremiti svoj dom vrhunskim Samsung televizorom i pritom pružiti potpuno iskustvo učenja, zabave i opuštanja. Tijekom trajanja promocije uz kupnju TV-a iz serije QLED, Neo QLED, The Frame, OLED i Neo QLED 8K iz 2024. godine s ekranom od 55” dobivate Galaxy Fit3 fitness narukvicu. Odlučite li se za veći zaslon, između 65” i 77”, dobit ćete Galaxy Fit3 fitness narukvicu i Galaxy Buds FE slušalice. Ukoliko želite svoj dnevni boravak opremiti ekranom većim od 83, uz kupnju dobivate čak tri poklona, ​​Galaxy Fit3 fitness narukvicu, Galaxy Buds FE slušalice i Galaxy A55 5G telefon – savršena kombinacija za svakog učenika!

Promocija traje od 23.08 do 30.09.2024 ili do isteka zaliha. Kako biste ispunili uvjete za ostvarivanje poklona, potrebna je registracija slanjem e-pošte na adresu ce.promotion@samsung.com najkasnije do 15.10.2024. Pokloni se razlikuju ovisno o kupljenom uređaju. Više informacija i pravila promocije dostupni su na Samsung web stranici.

Lifestyle