marigladkaya
Instagram //

marigladkaya

Hladnija jutra i večeri su tu, a ima li išta bolje od ležanja na kauču uz šalicu čaja, neku dobru knjigu ili seriju i naravno ugodnu vunenu deku. Ovaj dodatak za dom unosi dozu cozinessa u svaki prostor, pa tako vunene deke nisu samo praktičan dodatak, već i estetski ugodan element koji može osvježiti svaki interijer. Njihova tekstura, boje i uzorci lako se uklapaju u jesensku atmosferu, a prirodni materijali, poput vune, savršeno odražavaju sezonsku harmoniju. 

Listajući ponudom, u Zara Home trgovini smo pronašli idealnu deku od grebenane vune u cigla boji koja će nesumnjivo utopliti interijer vašeg doma. Deka je na nešto skupljoj strani (119 eura) ali s obzirom na to da je napravljena od 70 posto vune rekli bismo kako je cijena opravdana. Grebenana obrada vune daje joj jedinstvenu teksturu koja je mekana, pahuljasta i nevjerojatno ugodna na dodir. Ova tehnika obrade vune naglašava prirodnu toplinu materijala i poboljšava njegovu izolacijsku sposobnost.

Zara Home //
Zara Home //

Dizajn deke je jednostavan, ali elegantan. Nema nepotrebnih ukrasa niti uzoraka, čime se zadržava sofisticiran izgled koji se lako uklapa u interijer, bilo da je riječ o modernom, minimalističkom ili klasičnom uređenju.Bez obzira koristite li je za grijanje tijekom hladnih večeri ili kao prekrivač za kauč ili krevet, ova deka od grebenane vune sigurno će postati omiljeni dio vašeg domaćinstva.

Zara Home //
Zara Home //

Odličan je poklon za one koji jesenske dane najviše vole provoditi unutar svog doma, pa ako ne znate što pokloniti voljenoj osobi, ova dekica iz Zara Homea je must have jesenski dodatak!

Lifestyle