Leonie Hanne
Instagram //

Leonie Hanne

Iako su brojni brendovi krenuli s predstavljanjem svojih jesenskih kolekcija, ispred nas je još dobrih mjesec dana ljeta. To znači da je sada pravo vrijeme da svi vaši ljetni komadi zasjaju u punom sjaju, ali i da još uvijek uhvatite nekoliko odličnih na aktualnim popustima. Mi smo ovog ljeta poseban fokus stavili na torbe za plažu, pa svaki tjedan na našoj wishlisti pronađe jedna brendirana torba kojoj jednostavno ne možemo odoljeti. Uz Celine, to najčešće bude neka torba iz Loewe ponude, a budući da znamo da su cijene istih mnogima nedostižne, uvijek smo u potrazi za dobrim dupe modelima. 

Ako ste i vi u istoj misiji, imamo odlične vijesti. Na Answeru smo pronašli savršenu Pinko torbu za plažu koja je odličan dupe za onu brenda Loewe, a najbolje od svega je to što je torba trenutno dostupna u pola cijene. Tako istu trenutno možete uhvatiti za 179,90 eura. 

Ovaj model bez kopčanja, izrađen je od kombinacije pletenog materijala i prirodne kože. Karakteriziraju je pretinac bez kopčanja, kratke drške i slamnati prednji dio koji je čini vizualno većom. Ono po čemu je posebna je i ombre efekt u bež i narančastoj boji, pa ćete se tako s ovom torbicom nesumnjivo izdvojiti u masi istih. Mi je zamišljamo u kombinaciji s maxi haljinom, ali odličan je dodatak i u nekoj casual gradskoj kombinaciji. Add to wishlist!

 

Moda