Rihanna @badgalriri
instagram //

Rihanna @badgalriri

Rihanna nas je ponovo bacila u trans. Pjevačica, modna ikona i multimilijarderka je na Instagramu objavila niz fotografija s kojima je predstavila iznenadni drop suradnje njenog brenda Savage X Fenty i Diesela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Diesel (@diesel)

Ideja je nastala kada su Rihanna i Adam Selman, glavni dizajner u Savage X Fenty, razgovarali o modnoj industriji u širem smislu, tračali o tome tko što radi i koliko je uspješan. "Rihanna je rekla: 'Sviđa mi se što Glenn radi. Ovo je toliko značajno.' Ja sam rekao, pa, trebali bismo napraviti suradnju. Onda smo nazvali Diesel," rekao je Selman za američki ELLE.

Rihanna @badgalriri
instagram //

Rihanna @badgalriri

̋Svi smo bili iznimno uzbuđeni kada nas je Fenty kontaktirao za ovu suradnje," rekao je Martens. "Rihanna je oduvijek bila Diesel žena: oštra, s jasnim stavovima, odlučna, seksi. Bila je jedna od prvih zvijezda koja je podržala Diesel od moje prve kolekcije, tako da sam vrlo ponosan što sam imao priliku stvoriti nešto s njom. Ona točno zna što želi, što proces čini puno lakšim. Sve je bilo bez napora—samo zabava!"

Glenn Martens
launchmetrics //

Glenn Martens

Ova kolekcija označava Dieselov prvi ulazak u svijet intimnog rublja, a rezultat je savršena simbiotska veza i estetika. Dieselovo znanje o traperu i dugogodišnja povijest sexy inovacija u materijalima su se odlično poklopili sa Savage X Fenty dubinskim razumijevanjem kroja, veličina i tehničkih aspekata donjeg rublja. Ova kolekcija će, kao i sve dosadašnje Savage X Fenty, biti dostupna u širokom spektru veličina za sve oblike tijela. Ugodno su iznenađenje i cijene, a nijedan proizvod iz kolekcije ne prelazi 100 eura!

Moda