Launchmetrics
//

Launchmetrics

Fenty postoji od 2017. godine, a industriju je šokirao izuzetno širokom paletom nijansi pudera. Upravo to je iz korijena promijenilo standarde za nijanse koje su do tada zanemarivale tamniji spektar boja.

Ovog puta je Fenty predstavio dva nova proizvoda za ljeto –Gloss bomb stix high-shine gloss stick i Trace'd Out Pencil Lip Liner. Ovo sjajilo za usne je napravljeno po uzoru na bestseller Glass Bomb sjajila za usne. Razlika je što novi proizvod nije tekući te dolazi u 10 nijansi, od nude to tamno crvene. Sastav je obogaćen vitaminom E koji koži pomaže apsorbirati i sadržati vodu što znači da ovaj proizvod neće isušiti kožu usana. Također sadrži shea maslac koji osim što hrani kožu, štiti od UV zračenja zbog cimetne kiseline. Kao većina proizvoda za usne, možete ga nanijeti tapkajući kao lagani stain za „no makeup“ look ili full swipe.

Nove kremaste olovke za usne dolaze u devet nijansi. Finish je baršunasti i traje do osam sati. Iako neke olovke dolaze s malim oštrilom sa suprotne strane, za ovo ćete trebati imati posebno kako bi postiglo što preciznije linije. Ako pak želite nešto ležerniji look, onda ne trebate biti toliko precizni oko aplikacije. Nanesete olovku i onda ju lagano izblendajte prstom ili malim kistom sve dok se ne vidi očita linija. Ovako ćete kreirani laganu sjenu oko usana čime se postiže efekt punijih usana. Može se dodati malo sjajila, balzama za usne ili ruža ali u tanjem sloju.

Ljepota