Launchmetrics //

Kreativni direktori nekih od najpoznatijih modnih kuća osigurali su da njihovi najnoviji modeli torba budu ključni komadi za proljeće i ljeto 2025. Od luksuzne krokodilske kože Loewe Flamenco torbice, preko minimalističke elegancije Bottega Veneta Liberta modela, ove torbe nisu samo modni dodaci, već statement komadi koji će obilježiti nove modne etape!

Loewe Flamenco od krokodilske kože

Na nedavnoj Loewe reviji u Parizu, kreativni direktor Jonathan Anderson ponovno je pokazao svoj talent za stvaranje neizostavnih dodataka koji spajaju umjetnost i funkcionalnost. Među izvanrednim komadima bila je i "Flamenco" torbica s teksturom krokodilske kože u zelenoj boji. Ova nova interpretacija omiljenog klasika dovoljno je svestrana za svaku prigodu, a njezina bogata boja i jedinstvena tekstura postavljaju je kao jakog kandidata za sljedeću it torbicu proljeća i ljeta 2025. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Bottega Veneta Liberta

Bottega nam je ove sezone predstavila novi model torbe naziva Liberta, koji će uskoro biti dostupan. Medium Liberta cross-body torba luksuzan je spoj elegancije i praktičnosti. Izrađena je od glatke teleće kože, a njezin elegantan dizajn s dvostrukim preklopom osiguran je skulpturalnim metalnim zatvaračem. Jako chic!

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //

Victorija Beckham ljubičasta W11 Jumbo Tote torba

Victorija Beckham još jednom je pokazala svoje razumijevanje spoja stila i praktičnosti predstavljanjem obnovljene "W11 Jumbo Tote" torbe. Predstavljena u bogatoj ljubičastoj nijansi, ova oversized torba privukla je našu pažnju zbog svoje luksuzne teksture i redefiniranja koncepta funkcionalnosti u modi.

Victoria Beckham S25
Launchmetrics //

Victoria Beckham S25

Chloé torba u obliku školjke

Chloé i dalje vlada modnom industrijom, posebno kada je riječ o torbama. Od trenutka kada je prvi model kročio na pistu, bilo je jasno da je kreativna direktorica Chemena Kamali stvorila kolekciju koja besprijekorno spaja boemsku šarm i modernu sofisticiranost, a među izvanrednim komadima bila je i kožna pochette torbica u obliku školjke, ukrašena upečatljivim zlatnim detaljima.

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Gucci torba s resama

Gucci nas uvijek iznenadi novim redizajnima starih klasika, a ove sezone je predstavio upečatljivi model s resama koji savršeno rezonira s estetikom Sabata de Sarna. Baš kao što je kristalna Jackie torba dominirala ovog ljeta, tako predviđamo kako bi ovaj novi model s resama mogao biti hit za ljeto 2025. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Moda