Lady Gaga
Profimedia //

Lady Gaga

Apsolutno svi pričaju o Lady Gagi koja je sinoć na londonskoj premijeri nadolazećeg filma Joker: Folie à Deux nosila custom Celine haljinu koja je savršeno uhvatila duh njezinog lika iz filma, Harley Quinn. Dramatična haljina u živopisnoj crvenoj boji imala je duboki dekolte i klasičnu sirena siluetu, a najbolji dio cijelog izgleda bio je crop sako s naglašenim ramenima koji je naglasio Gaginu sklonost avangardnom stilu.

Kako bi zaokružila look, Gaga je nosila razbarušeni bob s crvenim i crnim pramenovima, a poseban fokus je stavila na make-up. Nosila je poznatu Joker nijansu crvenog ruža i plavo grafičko sjenilo sa jednom srebrenom suzom. Što se nakita tiče, Gaga se odlučila za odabrane komade iz Tiffany & Co. kolekcije koji su uključivali broš Jean Schlumberger i narukvicu od platine i 18-karatnog žutog zlata. Ovi smjeli izbori upotpunili su njezin look, dodajući dašak luksuza njenoj club-kid-meets-Harley estetici.

Dok je njezin izgled na londonskoj premijeri bio u znaku Harley Quinn, Gaga je za prvu promociju filma na Venecijanskom filmskom festivalu odabrala drugačiji smjer. Odlučila se za Dior haljini spuštenog struka i avangardni Philip Treacy šešir koji je prijeg Gage nosila modna ikona Isabella Blow. Ovaj kontrast stilova pokazuje Gaginu svestranost i sposobnost da se besprijekorno transformira u različite modne uloge zbog čega je i volimo.

Uz izlazak filma, Gaga je najavila i popratni album koji će biti objavljen sutra. Ovaj glazbeni projekt obećava novi pogled na njezinu interpretaciju Harley Quinn, dopuštajući obožavateljima da još dublje zarone u psihu lika kroz Gagine snažne vokalne sposobnosti.

Gagin izgled na londonskoj premijeri filma Joker: Folie à Deux bio je performans sam po sebi, pa je kao takav savršeno uhvatio bit njenog lika s odvažnim, teatralnim zaokretom. Lady Gaga nastavlja redefinirati umjetnost stila i dokazivati da moda nije samo ono što nosiš, već i priča koju pričaš.

Moda