Maria Francisca Perello
Profimedia //

Maria Francisca Perello

Legendarni tenisač Rafael Nadal se nakon više od 20 godina karijere u profesionalnom tenisu odlučio umiroviti. Nadal je uvijek svoj privatni život skrivao daleko od leća i bljeskalica kamera. Međutim, osoba koja ga prati na turnirima je njegova supruga Maria Francisca Perello. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Maria Francisca Perello
Profimedia //

Maria Francisca Perello

Xisca, kako ju od milja zovu, je sa slavnim tenisačem u vezi još od sredine 2000-tih godina. Međutim, vjenčali su se tek 2019. godine nakon što ju je Nadal zaprosio u Rimu. Vjenačnje se održalo na Majorci, u njihovom rodnom gradu. Xisca je odlučila podržati španjolsku dizajnericu pa je odjenula Rosa Claru, vjenčanicu dugih rukava. “Cijeli proces bio je pun emocija između svih nas. Samo želimo zahvaliti cijeloj obitelji na povjerenju u nas, vi ste izvanredni" napisala je Clara na Instagramu.

O ovome paru se zaista vrlo malo zna jer su se rijetko pojavljivali na javnim događanjima. "Već sam dovoljno medijski izložen zbog svoj posla. Moji voljeni i ja želimo živjeti jednostavnijim životom" rekao je Nadal, a prije dvije godine su dočekali malenog dječaka. Perello nije javno govorila o trudnoći, ali je prije toga Nadal izrazio želju za stvaranjem obitelji. 

Maria Francisca Perello
Profimedia //

Maria Francisca Perello

Oboje su s Majorce, a Nadala su prije šest godina fotografirali kako čisti s lokalnim stanovništvom Sant Llorenç des Cardassara nakon što su se dogodile strašne bujične poplave. "Bilo je jako tužno za sve ljude koji su izgubili materijale, ali posebno živote koji se ne mogu vratiti" rekao je tada Nadal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal Academy by Movistar (@rafanadalacademy)

Perello radi u Rafal Nadal zakladi od 2012. godine koja radi na pomoći djeci da iskuse "transformativnu snagu sporta i obrazovanja" kako stoji na službenoj internetskoj stranici. Inače, zakladu su pokrenuli Nadal i njegova majka Ana Maria Parera 2008. godine. 

Lifestyle