Launchmetrics //

Monokromatski lookovi nikad neće izaći iz mode i uvijek izgledaju otmjeno, ali možete ih uvijek nadograditi nekim dodatkom boje ili različitom teksturom. Moda je tu da se njome igramo te izlazimo van svojih okvira! Bojama i odvažnim modnim dodacima možemo eksperimentirati i izražavati svoj stil, ali i osobnost na hrabar i samopouzdan način.

Color-blocking

Color-blocking se odnosi na spajanje kontrastnih boja. Predstavlja hrabar i dinamičan pristup odijevanju koji privlači pažnju i stvara snažan vizualni dojam. Kombinirajte jednostavne komade odjeće ali u kontrastnim bojama, poput crvenog topa sa zelenim hlačama. Color-blocking moment također možete postići topom koji ima kombinaciju kontrastnih boja. Adidas ima razne modele patika koje su u trendu upravo radi njihovog kombiniranja veselih i odvažnih boja, a svojim izgledom ne prolaze nezamijećeno. 

Odvažni modni dodaci

Ovog se ljeta pridržavamo mantre “the bigger the better” kad je riječ o modnim dodacima. U Zari i ostalim hight street dućanima moguće je pronaći upečatljive komade nakita koji odražavaju vaš stil i podižu čak i najjednostavnije odjevne kombinacije. U svoju garderobu možete uvesti dodatke poput predimenzioniranih naušnica, upečatljivih sunčanih naočala, poput ovih Loewe, i nanizanih narukvica.

Monokromatske teksture

Monokrom nikada ne izlazi iz mode, ali postoje načini kako da ga osvježite - a to ćete lako postići miješajući teksture kako biste dodali dubinu i dimenziju svojoj kombinaciji. Miješanje kože i trapera ili pak lana i mrežastog materijala u istoj boji jednostavan je način da dodate nešto posebno svom outfitu. Kukičani topovi na neke jednostavne hlače u istoj boji stvorit će efektan outfit, bez previše truda i uloženog vremena.

Sheer moment

Bluze i haljine od prozirnog materijala su jednostavan način da unaprijedite svoj ljetni stil. U ljetnim kolekcijama možete pronaći razne sheer komade koji pružaju udobnost i stil. Bluze i haljine napravljene od sheer materijala, koji su ujedno lagani i prozračni, pružaju vam elegantni izgled, pogotovo ako se odispod nazire sexi grudnjak.

All white with a pop of red

All white je sigurica koje se držimo svakoga ljeta. Bijeli setovi, pogotovo od lana su nešto s čime ne možete pogriješiti, ali uz dodatak crvene boje vaš outfit podiže na višu razinu. To može biti crvena torbica, cipele, top... U slučaju da niste upućeni, crvena je u trendu, iako je to, ako se mene pita, boja koja nikad ne izlazi iz mode. Privlačnost crvene nije samo radi njene senzualne i vibrantne energije i boje, već i u njenoj sposobnosti da svakodnevnu odjevnu kombinaciju učini chic. 

Moda