Studio 78
Ana Svržnjak //

Studio 78

Ideja ženskog dizajnerskog kolektiva nastala je prije nešto više od tri godine, kada je Matea Bručić, modna dizajnerica i osnivačica brenda BUQELE, okupila prve dizajnerice u svom showroomu. Njena vizija bila je pomoći mladim poduzetnicama da lakše započnu svoj poslovni put te zadovoljiti potrebe klijenata koji su često tražili usluge stilista ili savjete u odabiru modnih dodataka i poklona za razne prigode.

STUDIO 78 obuhvaća showroom i radionice koje će u budućnosti biti domaćini brojnih događanja, tečajeva i pop-upova. U ovom kreativnom prostoru može se pronaći bogata ponuda modnih konfekcija, limitiranih dizajnerskih kolekcija, kreacija po mjeri, unikata, modnog nakita, heklanih i pletenih modnih i dekorativnih proizvoda, torbi različite estetike, kvalitetnih keramičkih proizvoda, žičanih i sobnih dekoracija, biljnih i kućnih dekoracija, umjetničkih slika i još mnogo toga.

Kolektiv se sastoji od 13 domaćih dizajnerskih imena: STAŠA DESIGN, BUQELE, LaPetlja, RAW BAG, FACOL DESIGN, KALLA store, GREEN&OUT, Glass Land, REGO keramika, Lunita, Septem Rosae, DORA i iglica handmade. Svaka dizajnerica donosi svoj jedinstveni stil i kreativnost, čineći STUDIO 78 pravom oazom inspiracije i inovacije.

STUDIO 78 je otvoren za posjetitelje od ponedjeljka do petka od 10:00 do 20:00 sati te subotom od 10:00 do 14:00 sati. Zahvaljujemo svima koji su nas posjetili i podržali na dan otvorenja. Oni koji nisu bili u mogućnosti doći, pozivamo vas da nas posjetite i otkrijete čaroliju dizajnerskog kolektiva.

Dođite i istražite STUDIO 78 - mjesto gdje kreativnost i zajedništvo stvaraju nezaboravne modne i dizajnerske priče.

Moda