Noah Lyles
Profimedia //

Noah Lyles

U zadnjih tjedan i pol dana, mogli smo vidjeti sjajne manikure poput klasične francuske manikure gimnastičarke Simone Biles ili olimpijskih krugova odbojkašice Zoe Verge-Depre'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team USA (@teamusa)

Prašina se podignula kada je američki gimnastičar Noah Lyles na ceremoniji otvorenja Olimpijskih igara u Parizu na svojim noktima imao ispisano ICON. Publika se podijelila - jedni su smatrali da je zabavno, dok drugi nisu dijelili iste osjećaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noah Lyles (@nojo18)

Bez obzira na negativne komentare, Lyles je u finalu trčanja na 100 metara došao s potpuno novom manikurom. Ovog puta je izabrao različite motive na svakom noktu koji su bili u bojama američke zastave. "Znam da puno ljudi ima različita mišljenja i imaju ih iz različitih razloga" odgovorio je Lyles na pitanje o kritikama. “Da budem iskren, toliko sam siguran u sebe da to zapravo nije važno. Mislim da je to ponekad smiješno.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noah Lyles (@nojo18)

Lyles je i prije Pariza imao upečatljivu manikuru. Na atletskim probama je nosio metalik srebrenu. 

@draftkings Noah Lyles is definitely embracing his title as the ‘fastest man in the world’  👀 (🎥: TeamUSA/X) #noahlyles #Olympics #teamusa #paris #parisolympics ♬ original sound - DraftKings
Ljepota