Blake Brown Beauty
Instagram //

Blake Brown Beauty

Ponekad se čini da svakog dana izranjaju novi celebrity beauty brendovi. Zadnja među njima je glumica Blake Lively koja je predstavila svoju liniju proizvoda za kosu. Tako se pridružila Beyonce s njezinom linijom Cécred, Rihanni s Fenty Hair i ostalima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Lively je brend nazvala Blake Brown i tako je odala počast svom ocu Ernieju jer je to njezino djevojačko prezime. „Željela sam sve učiniti intimnim i osobnim. Odluka da uzmem očevo prezime je kao dio mene“ rekla je glumica. Cijela linija je bila čak sedam godina u proizvodnji, a zadnje dvije godine je na svojoj kosi testirala sve proizvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Objasnila je da je htjela ponuditi proizvode koji su cjenovno pristupačni ali i da imaju kvalitetne sastojke. Kazala je da je prije koristila skupe proizvode ali da vjeruje da bi si svi trebali priuštiti njegu za kosu koja će zaista funkcionirati. Trenutno se u liniji nalazi osam proizvoda za njegu kose te je fokus na proizvodima za hranjenje i jačanje vlasi. Kako bi se kosa pripremila i nahranila prije pranja, Lively je osmislila proizvod koji se stavi prije i ne ispire se. Proizvod bi nanijela i pustila da djeluje nekoliko dana dok joj je kosa vezana rep. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Podijelila je i svoj savjet za kosu: Postupajte dobro sa svojom kosom i ona će biti dobra za vas. Slušajte svoju kosu - to je najveća stvar. Ne slijedim nikakvu formulu.“ Svi Blake Brown proizvodi su veganski, clean i nisu testirani na životinjama. Pakiranje također koristi reciklirane materijale kako bi se stvorilo što manje otpada. 

Porizvodi će biti dostupni od 5. kolovoza na službenim stranicama brenda. 

Ljepota