Unsplash //

Ljeto je doba kada svi želimo osvježiti svoj izgled, osjećati se lagano i bezbrižno, te uživati u toplim danima i opuštenim večerima. No, visoke temperature i vlaga često uništavaju našu kosu čiineći je teškom i beživotnom. Upravo tu dolazi do izražaja Philip B® Maui Wowie Volumizing Mousse, proizvod koji je više od obične pjene za kosu - to je prava prekretnica za tanku i ravnu kosu.

Zamislite kako vaša kosa postaje bujna i puna volumena, dok je oko nje obavija senzualni miris kokosa, orhideje i tahićanske gardenije. Ova luksuzna pjena sadrži morske ekstrakte i hidrolizirani pšenični protein, koji kosi daju teksturu i gustoću, podižući je od korijena do vrhova. Bez obzira na to imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu, Maui Wowie pruža upravo onoliko postojanosti koliko vam treba, bez osjećaja ljepljivosti ili krutosti.

Glavni sastojci

Ono što čini ovu pjenu jedinstvenom su njezini prirodni sastojci. Kokos i tahićanska gardenija donose tropski miris koji će vas mentalno prenijeti na plaže s bijelim pijeskom. Morska sol i orhideja dodaju teksturu i volumen, pružajući kosi svježinu i laganu strukturu. Pantenol, vitamin E i kukui orah njeguju vlasište i kosu, dajući joj prirodni sjaj i elastičnost, a hidrolizirani pšenični protein i škrob regeneriraju kosu, čineći je mekšom i otpornijom na vanjske utjecaje.

Philip B® ponosan je na svoje ekološko uvjerenje. Maui Wowie Volumizing Mousse je sigurna za bojenje kose i tretmane keratinom, nije testirana na životinjama i proizvedena je u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Svi biljni sastojci potječu iz održivog uzgoja, a ambalaža je potpuno reciklabilna.

Kako se koristi?

Da biste postigli najbolji učinak, protrljajte malu količinu pjene između dlanova i nanesite je na mokru kosu, posebno na korijen. Osušite kosu sušilom ili je pustite da se osuši na zraku za prirodan izgled. Ovaj luksuzni tretman za kosu dostupan je za 46 € za bočicu od 163 ml, pružajući vrhunsku njegu i dugotrajne rezultate.

Ljeto je pravo vrijeme da oživite svoju kosu i pružite joj tretman koji zaslužuje. S Philip B® Maui Wowie Volumizing Mousse, vaša kosa neće biti samo voluminoznija i punija, već će također mirisati poput tropskog raja. Pružite svojoj kosi ljetnu avanturu koju nikada neće zaboraviti!

Ljepota