Le Lift
chanel //

Le Lift

Sva snaga botaničkog koncentrata lucerne, učinkovita poput retinola, u proizvodu za njegu kože protiv starenja koji zadovoljava potrebe zrelih tipova kože i trenutačno otkriva ružičasti sjaj. LE LIFT, linija za njegu kože koja kombinira prirodu, učinkovitost i osjetilnu privlačnost za glatku, čvrstu i blistavu kožu.

Prednosti protiv starenja i sjaj zdrave kože

LE LIFT Oil-in-Cream ispravlja izgled bora i učvršćuje kožu, ostavljajući je njegovanog izgleda. Sastoji se od 93% sastojaka prirodnog podrijetla, njegova je formula obogaćena kombinacijom aktivnih sastojaka koje je odabrao CHANEL Research tim.

Botanički koncentrat lucerne, koji se ekstrahira iz biljke čija su nutritivna svojstva i svojstva obnavljanja minerala poznata tisućljećima. Bogata mineralima i elementima u tragovima, organski se uzgaja u Francuskoj.

Ovaj aktivni sastojak potiče staničnu obnovu i povećava sintezu kolagena. To pomaže poboljšati debljinu epiderme, za učinak zaglađivanja i poboljšanu kvalitetu kože.

Kompleks «Nourishing Glow» sastavljen od ulja koja obnavljaju lipide. Mješavina ulja brusnice, livadnice i jojobe daje zreloj koži njegovan izgled. Također je obogaćen sedefastim česticama koje savršeno stvaraju svjetlost, pružajući trenutačni efekt zdravog sjaja.

Kombinirajući ugodu i učinkovitost protiv starenja, učvršćujuća LE LIFT linija za njegu kože sada nudi pet jedinstvenih, ultra-osjetilnih formula koje precizno zadovoljavaju potrebe kože, osiguravajući kompatibilnost sa svim tipovima kože!

Novi proizvodi iz inovativne LE LIFT kolekcije su dostupni od 2. rujna!

Ljepota