Instagram
Charli xcx //

Instagram

Možda vam je brat summera do vrha glave, ali donosimo vam vijesti da ipak nije gotov. Producent zhone je najavio remix pjesme "Talk Talk" s Duom Lipom i Troye Sivanom. Ovaj producent je prije radio sa Sivanom na pjesmi "Rush", tako da se ne radi o običnoj glasini. Charli XCX je prije mjesec dana objavila video na društvenim mrežama na kojem je napisala: "Osjeća se dašak jeseni u povjetarcu...Nešto se mijenja.” S druge strane, početkom rujna je na X profil objavila: "Zauvijek zbogom, brat summer." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

Dua Lipa je viđena na setu za videospot u kratkoj zelenoj haljini koja je u točnoj nijansi brat estetike od koje nismo mogli sve i da smo htjeli pobjeći cijelo ljeto. Prije toga je Charli podijelila voice note Lipe kako na španjolskom kaže: “Charli, Troye, jedan mali poljubac za vas."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

Nakon objave Lipinog španjolske glasovne poruke koju je podijelila Charli, mnogi obožavatelji počeli su nagađati da će pjevačica sudjelovati u remiksu pjesme 'Talk Talk', budući da kraj originalne pjesme XCX pjeva: Talk to me in French/talk to me in Spanish/talk to me in your own made-up language, što se odlično slaže s Lipinom teaser objavom. Na društvenim mrežama kruži šala da Lipa nikada nije kući, da je uvijek na putovanjima i da uvijek preko Duo Linga uči nove jezike. To je doseglo tu razinu da je i Duo Lingo počeo raditi memeove te su na svom blogu objavili članak "These Dua Lipa songs will teach you how to talk like a boss." 

Charli XCX je objavila remixe s Addison Rae za pjesmu "Von Dutch" i "Guess" s Billie Eilish. S Lorde je za vrijeme ljeta izbacila pjesmu "Girl, so confusing." Za sada se ne znaju datumi novog remixa, ali ne sumnjamo u uspjeh. 

Pop kultura