Lika Kolorado
Promo //

Lika Kolorado

Bend Lika Kolorado su Pavle Gulić, Branimir Kuruc, Filip Riđički i Vanja Senčar. Bend je osnovan 2016. godine, a nakon dva uspješna albuma “Smiješ Zaurlat“ (2018) te “Kontura“ (2020), ubrzo će izdati i treći.

Trećem albumu pod imenom “Sateliti u orbiti“ već je poznata lista 10 hit pjesama koje je bend najavio preko svog Instagram profila:

Super na papiru

Tjeskoba

Podsjetnik

Ne bojim te se

Jedva čekam da odem

Majka djevojčica

NEKOĆEMORAT

Bubanj, ljubav

Put

Podstanar

Dva već izdana singla, “Majka djevojčica“ i “Jedva čekam da odem“, dobro su zagrijali publiku Like Kolorado za ono što slijedi. Najnoviji, treći singl je ”Bubanj, ljubav”.

Snimljena ovog ljeta, pjesma prenosi energiju melankolije i uspomena.

Kao inspiraciju za ovaj singl, bend ističe sve one misli koje se neprestano vrte po glavi i ne daju mirno spavati, a čije je riješenje – pjesma:

“Pavor nocturnus, noćni strah, sve su ružne misli koje nas posjete repetitivno u noći i ne puštaju da spavaš. Znaš da ih moraš odradit, pričekati da prođu. Sve najgore paranoje i strahovi, i uspomene svega glupog što si napravio u životu i godinama si vraćaš te uspomene samo da se grizeš. Uzme te i ne pušta. Možda nazoveš nekoga, probudiš ih u jedan, samo da te pošalju nazad u krevet. Ustaneš, šećeš po stanu, listaš slijepo po knjigama što stoje nepročitane, gledaš kroz prozore… ili napišeš pjesmu o tome.“

”Sateliti u orbiti“ izlazi ovaj mjesec, a poslušajte ga na koncertu Like Koloradu u srijedu 16.10.2024., u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Novi singl poslušajte na streaming servisima, a naš novi video na Classic Records Zagreb Youtube kanalu.

Koncertne karte dostupne su putem Entrio webstranice.

Pop kultura