Kendrick Lamar
Instagram //

Kendrick Lamar

Objavljene su novosti da će Kendrick Lamar sljedeće godine nastupiti u poluvremenu na Super Bowlu. Ovog ljeta su kružile glasine da će to biti Miley Cyrus, ali se na kraju nisu ispostavile točnima. Na svom Instagram profilu je objavio video iza američke zastave, a u izjavi je istaknuo: “Rap glazba je još uvijek najutjecajniji žanr današnjice, a ja ću biti tamo da podsjetim svijet zašto." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar)

Potvrđen je datum za utakmicu koja će se odigrati u New Orleansu 9. veljače, a prenosit će ju FOX. Prošle godine je publiku na stadionu i po cijelom svijetu zabavljao njegov kolega Usher. Nastup je trajao otprilike 15 minuta, a na pozornicu je pozvao Alicju Keys, Ludacrisa, Lil Joan, will.i.ama and HER. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Još uvijek se ne znaju nikakvi detalji oko Lamarovog nastupa, ali mu ovo nije prvi put na vjerojatno najvećoj američkoj pozornici. Prije dvije godine je pozornicu dijelio s Dr. Dreom, Snoop Doggom, Eminemom, Mary J. Bligeom i 50 Centom. 

@mighthaveedited #snoopdogg #superbowl #superbowl22  #halftimeshow #halftimeshow22 #nfl #fyp #foryou #foryoupage ♬ Drop It Like It's Hot - Snoop Dogg

Jay-Z je za Lamara rekao da je njegova ljubav prema hip-hopu i kulturi duboka te da oblikuje njegovu umjetničku viziju. "On ima neusporedivu sposobnost definiranja i utjecaja na kulturu na globalnoj razini,” dodao je Jay-Z. "Kendrickov rad nadilazi glazbu i njegov će se utjecaj osjećati godinama koje dolaze" rekao je Jay-Z. 

Lamarov zadnji singl "Not Like Us" kojeg je izdao u svibnju je podigao mnogo prašine u svijetu pop kulture zbog svađe s Drakeom. Dva tjedna nije silazio s vrha ljestvice, a saga se još uvijek nastavlja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Pop kultura