(Top Row L-R) US musician Taylor Swift, US NFL football player Travis Kelce, and US NFL football player Patrick Mahomes attend the men's final match between Italy's Jannik Sinner and USA's Taylor Fritz on day fourteen of the US Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York City, on September 8, 2024.,Image: 905889338, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: ANGELA WEISS/AFP/Profimedia
Profimedia //

Taylor Swift, Travis Kelce, Patrick i Brittany Mahomes, Danielle i Este Haim 

US open je u zadnjih nekoliko dana privukao brojne zvijezde. Američki teniski turnir koji se svake godine održava krajem kolovoza i početkom rujna je jedan od velike četvorke Grand Slama: Australian Open, Roland Garros i Wimbledon. U sezoni se održava zadnji i drugi dio pada točno na dane kada se New York počinje buditi iz slatkih snova godišnjih odmora. 

Jučer su sve društvene mreže bile prepune fotografija i videa Travisa Kelcea i Taylor Swift kojima tepaju da su američka kraljevska obitelj. Meč su gledali s bračnim parom Patrickom i Brittany Mahomes, a pridružile su im se sestre Danielle i Este Haim iz američkog benda Haim. U tenisu su uživali Bad Bunny, Kendall Jenner, Usher i jedan od trenutno najpopularnijih glumaca i pjevača Omar Apollo koji glumi u filmu "Queer" Luce Guadagnina koji je pokupio pohvale na Filmskog festivalu u Veneciji. 

Najnagrađivanija gimnastičarka ikada Simone Biles i njezin kolega s Olimpijskih igara Noah Lyles su se također pojavili na US Openu. Lyles je sjedio u društvu vozača F1 Lewisa Hamiltona i velike ljubiteljice tenisa Anne Wintour. Izgleda da je i glazbenik Usher, koji je prošle godine zabavljao publiku u poluvremenu Superbowla, ljubitelj tenisa. 

Pop kultura