Bleachers
Instagram //

Bleachers

Ovotjedna playlista u Elle redakciji je bila miks novih i starijih pjesama. Nikog, pa tako niti nas, nije zaobišla vijest da se britanski bend Oasis vraća sljedeće godine na svjetsku turneju. Za sada su najavili datume da Veliku Britaniju i Irsku, ali se očekuje da će uskoro objaviti i ostatak gradova. Braća Liam i Noel su napokon odlučili zakopati ratne sjekire i ponovno se pojaviti na pozornici nakon naglog raspada benda prije 15 godina. Mi smo se odlučili za Oasisov klasik "Supersonic" s albuma Definitely Maybe.

Sljedeća je "Here's to you Ararat" francusko-armenskog dua Ladaniva. Ove godine su nastupili na Eurosongu s pjesmom "Jako" od tada je njihova publika porasla. Netom nakon Eurosonga su izdali album Postcards u sklopu kojeg se nalazi ova pjesma. Inače, album se sastoji od obrada pjesama iz Europe s izuzetkom jedne s Bliskog istoka. 

Američka glazbenica Sabrina Carpenter je prije dva tjedan napokon izdala album Short n' SweetAlbum je doživio kritički i komercijalni uspjeh, a Carpenter je lansirao među kremu glazbenika i glazbenica. Nama se u uho uvukla balada "Sharpest Tool" koju je producirao Jack Antonoff koji radi s Lanom Del Rey, The 1975, Taylor Swift, Lorde. Antonoff isto ima svoj bend Bleachers s kojim je trenutno na turneji. Njegova pjesma "How Dare You Want More" u live verzija ima odličnu energiju zbog saksofona. 

Glazbenik koji je producirao hit Charli xcx i Billie Eilish "Guess" je danas izbacio debitantski album "What's Wrong With New York?" Njegov najveći hit "Girls" je opisao kao reakcija na glazbu koja se stvara zadnjih pet godina opisavši ju kao preozbiljnu. Zadnji odabir je pao na ljubavnu baladu "Die With a Smile" Lady Gage i Bruna Marsa. 

Pop kultura