Adele
Profimedia //

Adele

Adele je u Münchenu potvrdila kako je i dalje jedna od najvećih zvijezda današnjice i kako balade, uistinu, grade najveće karijere. Dobitnica Grammyja objavila je vijest obožavateljima tijekom vikenda, te je rekla kako više neće ‘’nastupati ni minutu duže’’ nakon što završi svoju nadolazeću i posljednju rezidenciju u Las Vegasu od samo 10 nastupa.

@popculturespotlight I HOPE WE SEE ADELE AGAIN! 😭 #adele #retirement #break #viral #fyp #adeleinmunich #breakingnews #music #pop #singing #concert ♬ Someone Like You - Adele

Adele nas je kroz sve koncerte oduševljavala svojim elegantnim modnim kombinacijama, a na njoj su se našle couture kreacije dizajnera poput Giorgija Armanija, Diora, Schiaparellija i mnogih drugih.

Velika pauza, za koju mnogi predviđaju da će trajati gotovo jedno desetljeće, nije ništa čudno za Adele. Poznata po povlačenju iz javnosti nakon izdavanja uvijek uspješnog albuma, Adele se ovog puta zaista umorila. Njena rezidencija u Las Vegasu, A Weekend with Adele, traje od početka 2022., te smo sigurni da Adele ne želi ni čuti za mikrofon ili studio dobar dio godina. Adele je na posljednjem koncertu u Münchenu također dodala da ‘’želi živjeti život koji je stvorila’’, te provoditi više vremena sa svojim sinom i novim zaručnikom, Richom Paulom.

Pop kultura