2
Cedevita //

Ovoga puta, ljubitelji osvježavajućih napitaka mogu uživati u dva nova okusa vitaminskih voda: Body&mind s okusom limuna i kupine te Focus s okusom limete i limunske trave. Ove nove niskokalorične vitaminske vode donose idealno osvježenje za predstojeće ljetne dane, pružajući ne samo ukusan doživljaj već i prijeko potrebne vitamine koji pomažu u očuvanju energije i dobrog osjećaja tijekom cijelog dana. 

Inovativni okusi za svaku priliku 

Cedevita vitaminska voda poznata je po svojim jedinstvenim kombinacijama okusa, a svaka od njih osmišljena je da potrošačima pruži poseban doživljaj. Energising vitaminska voda s okusom limuna i ananasa namijenjena je onima koji traže dodatnu energiju u svom danu. Za one koji žele poboljšati svoje raspoloženje, tu je Feel Good vitaminska voda od naranče i papaje, dok Relaxing vitaminska voda s okusom limuna i nara pruža trenutke opuštanja. 

Novi okusi, Body&mind i Focus, posebno su kreirani kako bi se prilagodili potrebama modernog, užurbanog života. Body&mind, s okusom limuna i kupine, pomaže osvježiti tijelo i um, dok Focus, s okusom limete i limunske trave, pomaže u održavanju koncentracije i fokusa tijekom napornih dana. 

Nagradni natječaj za najkreativnije slogane 

Kako bi proslavili nove okuse, Cedevita organizira nagradni natječaj na platformi. Svi obožavatelji Cedevita vitaminskih voda pozvani su da sudjeluju u pisanju slogana povezanih s različitim okusima vitaminske vode. Otkrijte nam što je za vas relaxing, body&mind, na čemu vam je focus, u kojim trenucima ste najviše relaxing, a od čega ste energising i osvojite jednu od brojnih nagrada. Najkreativniji sudionici imaju priliku osvojiti majice s kapuljačom, majice kratkih rukava i platnene torbe s vlastitim natpisom. Okusi sreću već danas na recitakokakoje.com

Lifestyle