Makeup bag
Unsplash //

Makeup bag

Jedno je sigurno: nesesera za komzetiku nikad dosta! Nije bitno jesu li veći ili manji, uvijek su potrebni i uvijek nam nedostaju. Na Temu smo pronašli dupove za mekane cvjetne nesesere koji su u zadnje vrijeme po svim društvenim mrežama. Oni nude praktično i elegantno rješenje za organizaciju i nošenje šminke i kozmetičkih proizvoda.

@filmsbyh4n what i keep in my makeup bags <3 #nz #pinkpilatesgirl #coquette #vanillagirl #dollete #dolleteaesthetic #pinkpilatesprincess #lightfeminine #hyperfeminine #skincarebag #floralmakeupbag #pinkpilatesaesthetic #oldmoneyaesthetic #vanillagirlaesthetic ♬ original sound - 🫵

Bez obzira pripremate li se za putovanje, odlazak na posao ili samo želite imati sve svoje omiljene proizvode na jednom mjestu, dobar makeup neseser je nezamjenjiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna (@theannaedit)

Kao sve danas, makeup neseseri često služe i kao modni dodatak. Mnogi brendovi nude nesesere koji se usklađuju s torbama i ostalim dodacima, omogućujući vam da upotpunite svoj izgled. Popularni su i neseseri s personaliziranim monogramima ili posebnim printovima koji dodaju osobnu notu.

 

Ljepota