Jean paul gaultier divine
promo //

Jean paul gaultier divine

Od svoje kultne bočice do samog parfema koji se skriva u njoj, Jean Paul Gaultier je jednostavno nezaobilazan u olfaktivnom smislu. Divine je relativno nov parfem u njegovoj ogromnoj parfemskoj liniji koji nas je dobro uveo u ljeto, no sigurni smo kako će nas njegov svježi i slatki miris pratiti i kroz hladnije, jesenske dane.

Fluidna i senzualna napetost između dva akorda, cvjetnog i gurmanskog, probijena je slanom vibracijom... veličanstven, solaran, spektakularan, à la Gaultier, ljiljan pokazuje svoju koketnost među buketom bijelog cvijeća, dok savršeno umućena nota meringe daje ukusnu kremastu slatkoću. Ovisnost bez presedana, u kontrastu sa slanim morskim povjetarcem koji vas tjera da poželite jesti kroz mirisni trag. Ovaj je parfem iznenađujuće, zarazno, zadivljujuće, jednostavno božanstveno iskustvo.  

Gaultier Divine bočica je ultra senzualna, obučena u legendarni korzet a la Madonna s blistavo zlatnim sokom. S izdašnim, raskošnim oblinama izražava samopouzdanje i ženstvenost moćnog božanstva, spremnog da preuzme svijet. Uz to sve je smještena u besprijekornu metalnu ambalažu, ukrašenu svjetlucavim suncem i odvažnim anđelima.

Ljepota