Tamara Kalinić
Instagram //

Tamara Kalinić

Dok još hvatamo posljednje zrake sunca prije povratka u svakodnevni ritam, ne smije se zaboraviti na zaštitu kožu od sunca. Ako ne volite mazati kreme i uvijek se završi više na odjeći i ne znate ju dobro razmazati, možda se rješenje nalazi u spreju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apivita Hrvatska (@apivitahrvatska)

Apivita Bee Sun Safe hydra melting ultra-light face & body spray SPF 30 je losion za sunčanje za lice i tijelo koji daje trenutačni osjećaj svježine i hidratizira kožu. Prozivod se trenutno upija u kožu zahvaljujući svojoj laganoj formuli, a otporan je na vodu, znoj i pijesak. Također, ovaj SPF pruća UVA i UVB zaštitu širokog spektra. Posebno je važno paziti da štite od ovadva zračenja jer mogu dovesti do kroničnog oštećenja kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apivita Hrvatska (@apivitahrvatska)

Neke kreme i losioni za kožu mogu ostaviti neugodan osjećaj na koži nakon cijelog dana. Apitivita je u svoju formulu uključila morske alge, aloe veru te hijaluronsku kiselinu koje su se pobrinule da se upravo to ne dogodi.

Nadalje, sprječava prerano starenje zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa. Nudi izuzetnu prirodnu preplanulost koja traje zahvaljujući ekstraktu rogača. Ove krema se nalazi u sklopu Apivitine linije Bee Sun Safe. Ove kreme za sunčanje poštuju kožu i morski ekosustav. Imaju čiste formule koje uključuju biorazgradive sastojke i ne uključuju filtre za sunčanje koji su štetni za koralje. Ambalaža je isto tako može reciklirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ljepota