London S25
Launchmetrics //

London S25

Termosice za kavu neizostavan su dodatak u svakodnevnom životu. One već odavno nisu samo funkcionalni predmeti, već su postale i simbol stila i održivog načina života. S modernim dizajnom, naprednim materijalima i tehnologijama, te prilagođenim potrebama različitih korisnika, termosice za kavu pružaju praktično i ekološki prihvatljivo rješenje za uživanje u omiljenom toplom napitku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE Croatia (@ellecroatia)

Održiva alternativa jednokratnim čašama

Brendovi kao što su Hydro Flask, EQUA, pa čak i modni brendovi poput Saint Laurenta i Celine, nude svoju viziju termosica u raznim bojama, uzorcima i oblicima, omogućujući nam da ih u potpunosti prisvojio kao neizostavan modni dodatak. Također, već spomenuta ekološka osviještenost potiče sve više ljudi da se okrenu višekratnim termosicama umjesto jednokratnim čašama za kavu. Moderne termosice često su izrađene od nehrđajućeg čelika, koji je izdržljiv, otporan na koroziju i može zadržati toplinu napitka satima, a najnovije generacije termosica opremljene su i naprednim tehnologijama za dodatno održavanje temperature pića. To je posebno korisno za one s dinamičnim rasporedom, koji žele uživati u savršenoj temperaturi svog napitka bez obzira na to gdje se nalaze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah (@cocobeautea)

Bilo da ih koristimo na poslu, tijekom sportskih aktivnosti ili za opuštanje u prirodi, termosice postaju sveprisutni pratioci u našoj svakodnevici, a u nastavku donosimo nekoliko naših osobnih favorita, koji su nas osvojili kako svojom funkcionalnošću, tako i svojom estetikom. 

Elle Izbor

Lifestyle