Manikura
//

Manikura

Postoji jedna skupina ljudi koji se vesele bojama i svježini jeseni, dok bi druga ostala u vječnom ljetu. Ljetni izbor boja u našem ormaru je za većinu puno raznolikiji i stil je nedorečen, dok se na jesen vraćamo svojim poslovnijim dezenima i bojama. Zbog ovog se zabavno igrati različitim bojama manikure za jesen. Priroda poprima potpuno druge boje pa tako i nokti mogu pratiti ove promijene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Jesen donosi paletu boja inspiriranih prirodom: duboke crvene nijanse koje podsjećaju na zrele bobice, tamno ljubičaste koje asociraju na večernje nebo, te tople smeđe tonove koji evociraju miris cimeta i svježe pečenih kolača. Boje poput bordo, maslinasto zelene, senf žute i čokoladno smeđe dominiraju jesenskom manikurom, dok tamno plava i boja šljive dodaju dozu misterije i elegancije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Manikure su postale jedan od najvažnijih načina za izražavanje svoje osobnosti. Dizajner Marc Jacobs je u zadnjih par mjeseci cijeli svoj imidž izgradio na temelju ultra dugih noktiju. Nokti Hailey Bieber se rekreiraju i spremaju u mapu za sljedeći posjed kozmetičkom salonu. I dalje možete biti razigrani s različitim ukrasima, teksturama, zaista je samo nebo granica ali mi donosimo preporuku jesenskih boja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Zbog hladnijeg vremena, nokti mogu postati suhi i krhki, pa je pravilna njega ključna za zdravu manikuru. Redovito hidratiziranje zanoktice i ruke, korištenjem ulja za nokte. Baza za nokte s vitaminima može dodatno ojačati nokte i produžiti trajnost laka.

Ljepota