Simone Biles
Instagram //

Simone Biles

Ime koje nikog nije moglo zaobiči na ovim Olimpijskim igrama je Simone Biles. Ova američka gimnastičarka je do sada osvojila čak 7 olimpjskih zlata, od čega je tri u Parizu i četiri 2016. u Rio de Janieru. Ne prestaje oduševljavati svojim nevjerojatnim sposobnostima i talentom, ali uz to je poznata kao aktivistica za mentalno zdravlje. U više navrata je na ovim Igrama izjavila da je mentalno zdravlje važno i da ona ne bi bila tu da nije redovito išla na terapije od prošlih Olimpijskih igara kada se povukla upravo zbog ovih razloga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Bez obzira na njezine povijesne upsjehe, Biles snima TikTok videa u kojima pokazuje svoju makeup rutinu, kako vježba za kolegicama, smješna videa s suprugom, prijateljima. Na Igrama je pokazala svoju makeup rutinu za finale i dok se šminkala, pričala je o koracima ali i o dojmovima iz Olimpijskog sela i cijelog natjecanja. U četiri ipo minute smo mogli vidjeti svaki proizvod koji je koristila. Za bazu je koristila dva korektora, Tarte Shape Tape Countour i NARS Radiant Creamy Concealer. Kako bi naglasila svoje jagodične kosti, za controuring se odlučila ponovno za brend Tarte i njihov Silk Stick Bronzer. Na obraze je stavila rumenilo, ali iz videa nije vidljiv točno brend, a kazala je da ga voli staviti na vrh bronzera.

@simonebilesowens get ready with meeee for all around finals @ the olympics 😱🥹  #olympics #gymnastics #usa #paris ♬ original sound - Simone Biles

Nije koristila nikakvo sjenilo za oči osim bronzera u kamenu, kultni Benefit hoola. Na usne je stavila samo Laneige Lip Glowy Balm u nijansi "Berry." Kako bi setirala svoj makeup, koristila je čak dva setting spreja. Prvo je na lice našpricala ONE/SIZE On 'Til Dawn Mattifying Waterproof Setting Spray te onda Ben Nye Final Seal Setting Spray. Logično je zašto se Biles prvo odlučila na Waterproof verziju, pa tek onda na regularni. Iako na kraju nije stavila liner, američka gimnastičarka nam je otkrila vodootporni liner brenda Wet'n'Wild, Last Breakup Proof Liquid Eyeliner. 

Ljepota