Fenty Beauty
Instagram //

Fenty Beauty

Rihannin brend Fenty beauty je napokon stigao u Hrvatsku. Brend će biti dostupan u 24 drogerije lanca BIPA, a u ponudi će imati 14 proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Fenty beauty se nalazi na listi jednih od najprodavanijih brendova šminke, a neki proizvodi su postali kultni proizvodi. Brend je pred sam početak Olimpijskih igara najavljen kao partner. Valja napomenuti da neće biti dostupni svi proizvodi u svim nijansama. Proizvodi i nijanse su odabrane. Tako će sjajilo za usne Gloss Bomb Universal Lip Luminizer,  bestseller brenda, u Bipi će biti dostupan u najpoznatijoj nijansi "Fenty Glow 01" i "Fussy 02." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Kremasti bronzer Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer će se također naći na policama Bipe. Odlično kremasto Cheeks Out Freestyle Cream Blush "Rose Latte 10" će isto tako biti dostupno. Hvaljeni Eaze Drop Blurring Skin Tint će biti dio asortimana, a došao je u odlično vrijeme jer je idealan tint za ljetne dane. Na koži je lagan i nude srednju prekrivanje te se može aplicirati prstima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Fenty postoji od 2017. godine, a industriju je šokirao izuzetno širokom paletom nijansi pudera. Ovako je Rihannin brend makeup industriju izokrenuo naopačke i podigao standarde. Rihanna je pokazala da nije kreirala brend koji će ponuditi prosječne proizvode. Također, Fenty Beauty dio LVMH- a koji je u vlasništvu najbogatijeg Francuza Bernarda Arnault i nije toliko. LVMH posjeduje više od 50 posto dionica, dok je Rihanni ostalo 49.99 posto. Godine 2019. su ih kupili za 30 milijuna eura i tako postali većinski dioničari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ljepota