Estée Lauder Sumptuous Extreme maskara
Promo //

Estée Lauder Sumptuous Extreme maskara

Maskara je nezaobilazni proizvod u svijetu kozmetike i dio makeup rutine kojeg mnoge žene ne mogu zamisliti preskočiti. Sa samo nekoliko poteza, cijel izgled makeup looka je promijenjen. Danas postoji mnoštvo različitih vrsta maskara koje zadovoljavaju različite potrebe. Neke maskare su posebno formulirane za postizanje volumena, dok su druge namijenjene produljivanju ili definiranju trepavica. Vodootporne varijante popularne su među onima koji žele dugotrajnu postojanost, čak i u uvjetima vlage ili suza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

Maskara koja daje volumen trepavicama kao niti jedna druga je Estee Lauder Sumptuous Extreme. Osim što je ovaj brend poznat po svom kultnom Double Wear puderu, ova maskara je jedna od najhvaljenijih ako želite dramatični izgled očiju. Zbog toga će se odlično sljubiti sa smokey eyes lookom kada od trepavica trebate izvući maksimum. Koliko god nelogično zvučalo, onekad maskare za određene lookve mogu biti nedovoljno crne, ali s ovom Estee Lauder maskarom se ne trebate brinuti oko toga. Dizajn četkice je takav da će odvojiti svaku trepavicu te iz kuće nećete izaći sa spider trepavicama koje su bile trend u ranim 2010-im godinama. 

Ako želite izvući maksimum iz svojih trepavica i maskare, prije nanošenja ih uvijte. Vrijedi napomenuti da ne slijedite trik zagrijavanja uvijača trepavica koji se može vidjeti po društvenim mrežama. To može biti izuzetno opasno i za oko ali i za trepavice – možete ih doslovno spaliti. Također, prije nanošenja sljedećeg sloja, pričekajte nekoliko sekundi te opet nanesite. Ako vam se u ovom koraku pojavu mali grumeni maskare, samo ih čistim češljićem za trepavice/obrve uklonite. 

Ljepota