Profimedia //

Sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji održana premijera američke akcijske komedije "Wolfs" u kojoj glume ni manje ni više nego Brad Pitt i George Clooney. Omiljeni glumci priredili su pravi show na crvenom tepihu kojim su prošetali u pratnji svojih ljepših polovica, Amal Clooney i Inés de Ramón. Društvene mreže su naravno prepune fotografija i videa ove fantastične četvorke koja je izgledala spektakularno, a bez obzira na to što ovo nije prvi put da je Brad javnosti pokazao svoju novu djevojku, svi se i dalje pitaju tko je ona zapravo i s čime se bavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elle Italia (@elle_italia)

Bivša žena vampira i potpredsjednica američkog brenda nakita 

Iako za razliku od Brada, Inés nije poznata po svojoj glumačkoj karijeri, moramo reći kako je itekako uspješna u svojim profesionalnim pothvatima. Inés de Ramón potječe iz francusko-američke obitelji, a diplomirala je na Sveučilištu u Ženevi, gdje je stekla diplomu iz poslovne administracije. Od tada se uglavnom fokusirala na industriju nakita, a tenutno je potpredsjednica brenda nakita Anita Ko. Radila je i kao fitnes trenerica i nutricionistica, pa je poznata i po svojoj predanosti zdravom načinu života. Upravo je njezin interes za fitnes bio jedan od faktora koji ju je približio slavnim osobama, uključujući i njenom bivšem suprugu, glumcu Paulu Wesleyju, poznatom po ulozi u seriji "Vampirski dnevnici".

Nakon razvoda od Paula Wesleyja 2022. godine, Inés je započela novu vezu s Bradom Pittom, a par je prvi put viđen zajedno na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu. Nakon toga, mediji su ih nastavili viđati u javnosti, iako su oboje zadržali svoju privatnost i nisu davali previše izjava. Veliku pažnju javnosti ponovno su privukli u Veneciji, posebno zato što je samo koji dan prije njih, crvenim tepihom prošetala Angelina Jolie. Od razvoda, Brad i Angelina nisu ostali u najboljim odnosima, a glumac je čak zamolio organizatore festivala da ga organiziraju tako da se nikako ne sretne sa svojom bivšom suprugom.

Kako god, za Inés de Ramón definitivno možemo reći da nije klasična holivudska ličnost, što ju čini zanimljivom figurom u Bradovom životu. Kako će se njihov odnos dalje razvijati ostaje nam da vidimo, za sada sve što možemo reći je da su uz Clooneyeve, na dobrom putu da postanu novi it holivudski par. 

Pop kultura