Bottega Veneta //

Pod vizionarskim vodstvom kreativnog direktora Matthieua Blazyja, Bottega Veneta nastavlja redefinirati suštinu luksuza što potvrđuje i najnoviji model torbe Parachute koji utjelovljuje predanost brenda nenametljivoj eleganciji i majstorskoj izradi. Iako je legendarna Intrecciato tehnika izrade kože sada već postala zaštitni znak Bottege, nekako je fascinantno kako nas ista svaki put iznova i iznova oduševi.

Moderni hommage klasičnom dizajnu

Bottega Veneta clutch jedan od trenutno najpopularnijih modnih ulova, a odmah iza njega ide Andiamo torba koje se sve popularne it djevojke na društvenim mrežama jednostavno ne mogu zasititi. Kolekcija za ranu jesen 2024. uvodi torbu Parachute, komad koji bez problema kombinira prepoznatljivu zanatsku izradu Bottega Venete s minimalističkom estetikom. Ova torba je moderni hommage klasičnom Parachute dizajnu iz arhive, pa kao takva prikazuje složeno, neobloženo savijanje jednog komada ovčje kože.

Njena čista silueta i ikonična metalna kopča Knot suptilno unose delikatni luksuz u dizajn, čineći je bezvremenskim dodatkom modernom ormaru. Torba Parachute dostupna je u dvije veličine: velikoj i maloj. Mala verzija dolazi s odvojivim remenom za nošenje preko tijela, dok velika verzija uključuje odvojivu torbicu s patentnim zatvaračem za dodatnu funkcionalnost. Opcije boja kao što su Fondant, Sea Salt, Green Oasis i New Sauge kreću se od nenametljive elegancije do vibrantnih izjava, zadovoljavajući različite stilove i preferencije.

Ovaj novi model za sada smo imali priliku vidjeti u interpretaciji nekoliko poznatih osoba kao što su Shu Qi, Elva Ni i Louise Wong, pa tako ne sumnjamo kako je upravo Parachute sljedeći it komad sezone i još jedna torba u nizu legendi brenda. 

Moda