Miu Miu //

Okej, Miu Miu je upravo otključao jedno nostalgično sjećanje iz naših života i to uz pomoć privjeska za ključeve koji smo jednostavno morali dodati na našu listu želja. Riječ je o privjesku koji izgleda kao da je ispleten od šarenih trakica uz pomoć kojih smo nekada prije izrađivali razne narukvice i ukrase koje bi onda ponosno kačili na školske ruksake, pernice i sl. 

Naravno, govorimo o Miu Miu, pa vam je jasno da privjesak nije izrađen od spomenutih traka iz djetinjstva, već od visokokvalitetnih materijala poput kože. No, opravdava li to njegovu cijenu od 360 eura?

Pa, budući da već znamo da nešto slično možemo izraditi i s pomoću traka koje koštaju svega nekoliko centi, rekli bismo da ne opravdava, ali Miu Miu je brend koji je i inače poznat po svojim modnim dodacima, imaju izvanrednu ponudu kapa, kao i ukosnica za kosu koje često viđamo na Instagram profilima poznatih influencera, stoga bismo rekli da je cijena donekle očekivana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miu Miu (@miumiu)

Ovdje moramo uzeti u obzir i trend ukrašavanje torbi i ostalih osobnih predmeta, koji je i dalje vlada modnim svijetom, pa tako ovaj novi privjesak brenda zapravo predstavlja i odličan marketinški potez. Naravno, cijena nas nije zaustavila da ovaj predmet stavimo na listu želja za ljeto, a iako dolazi u više varijacija boja i materijala od kojih je napravljen, nama se sviđa onaj najskuplji, od kože u zeleno-smeđoj kombinaciji boja.

Pored ovog, brend u ponudi ima i nekoliko jednobojnih privjesaka u zelenoj, plavoj, i žutoj boji koji su napravljeni od malo debljih traka i jeftiniji za svega 40 eura. Kako god, Miu Miu poručuje kako su privjesci tu da ostanu, pa ozbiljno razmišljamo o oživljavanju nekih starih hobija iz djetinjstva!

Moda