Emily in Paris
Instagram //

Emily in Paris

Autor serije "Emily u Parizu" Darren Star je samo nekoliko dana nakon premijere drugog dijela četvrte sezone otkrio da se sprema nova. "Oduševljeni smo nevjerojatnim odazivom na ovu sezonu Emily u Parizu i uzbuđeni što se vraćamo po petu kako bismo nastavili Emilyne avanture u Rimu i Parizu!" rekao je. “Emily će biti prisutna u Rimu. To ne znači da neće biti u Parizu, ali će biti prisutna u Rimu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Nova sezona bi trebala produbiti Emilyinu vezu s Marchellom koji živi u malom mjestu blizu Rima održavajući obiteljski posao na životu. "Marcello je sasvim druga avantura koju želimo za Emily jer u konačnici želimo da može imati bolju ravnotežu između posla i života" rekla je Lily Collins koji tumači Emily. “Želimo omogućiti Emily da se smije bezuvjetno. Želimo je vidjeti izvan njezinog načina odmora. I dolazi u to savršeno vrijeme" nastavila je Collins. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Lucas Bravo, koji glumi Emilyinu prvu ljuvav u Parizu Gabriela, je izrazio želju da on i Emily u novoj sezoni ponovno završe zajedno. "Nadam se za svoje dobro da će se okupiti, jer puno je zabavnije snimati lijepe scene, drske scene i zabavne scene nego biti očajan i melankoličan pet mjeseci" našalio se Bravo. 

Oglasila se i Ashley Park, Emilyina najbolja prijateljica koju je upoznala kad se doselila u Pariz i s kojom je sve do ove sezone dijelila mali pariški apartman. Park je rekla da se nada da će ostati prijateljice bez obzira što ih je nova sezona odvela na suprotne krajeve svijeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

"Emily u Parizu" je brzo dosegla broj 1 na trendingu, te je u prva četiri dana imala gotovo 20 milijuna pregleda. 

Pop kultura