Emily in Paris
Profimedia //

Emily in Paris

Povijesna lokacija, poznata po svojoj veličanstvenosti i monumentalnosti, poslužila je kao savršena kulisa za seriju Emily u Parizu (Rimu), koja je postala sinonim za romantične ljubavne zaplete i spektakularne modne kombinacije. Glavna zvijezda crvenog tepiha očekivano je bila glavna glumica Lily Collins odjevena u zadivljujuću Schiaparelli haljinu koja je savršeno odražava vibrantnu, ali sofisticiranu osobnost njenog lika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix Italia (@netflixit)

Premijera je bila proslava uspjeha serije i kreativne vizije koja ju je oživjela, a dok su glumci ulazili u kultno kino "The Space Cinema Moderno Roma" bilo je jasno kako će i drugi dio 4.sezone biti jednako uspješan kao i prvi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Emily u Parizu možda je početno predstavljala bezbrižni bijeg od teške stvarnosti u kojoj živimo, ali s vremenom je prerasla u globalni fenomen zahvaljujući viziji Darrena Stara i predanosti glumačke ekipe koju uz Lilly čine i Ashley Park, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Camille Razat, Paul Forman i dr. Sve njih mogli smo vidjeti na sinoćnoj premijeri u Rimu, a pridružilo im se i nekoliko novih likova poput Eugenia Franceschinija i Thalie Besson koji su "krivi" za nove zaplete u drugom dijelu 4. sezone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Nakon uspješne premijere u LA-u, glumačka postava je uspjela prenijeti zarazni entuzijazam i u glavni grad Italije, koji sa svim svojim karakteristikama, donosi seriji jednu drugačiju dinamiku. Nove epizode su od sutra dostupne na Netflixu, a dok ih čekamo, osvrnuli smo se na nekoliko najboljih lookova sa sinoćnje premijere. Donosimo ih u nastavku:

Lily Collins

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Camille Razat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camille Razat (@camillerazat)

Samuel Arnold

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samuel Arnold (@superssama)

Ashley Park

Philippine Leroy Beaulieu

Moda