Hailey Rhode Baldwin Bieber.
Instagram //

Hailey Rhode Baldwin Bieber.

Justin je podijelio radosne vijesti na Instagramu, objavivši preslatku fotografiju Jackove sićušne nožice omotane u dekicu, uz jednostavan opis: “DOBRODOŠAO KUĆI.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Prisjetimo se kako je Hailey prvi put objavila svoju trudnoću u svibnju kada je s obožavateljima podijelila seriju dirljivih fotografija na kojima je pokazala trudnički trbuščić. Fotografije, koje su također zabilježile poseban trenutak između para dok su obnavljali zavjete, brzo su postale viralne, a obožavatelji i prijatelji preplavili su komentare čestitkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Kao što svi znamo, njihovo putovanje prema roditeljstvu nije prošlo bez izazova. Proteklih nekoliko godina, Justin i Hailey suočili su se s brojnim usponima i padovima, navigirajući kroz pritiske slave i održavajući snažan odnos. Stoga, ne sumnjamo kako će ih dolazak Jacka Bluesa još više zbližiti i unijeti mir i radost u njihovu svakodnevicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Hailey je u intervjuu za The Sunday Times prošle godine, izrazila svoje strahove zbog pritiska kojem bi njihovo dijete moglo biti izloženo. “Doslovno plačem zbog toga cijelo vrijeme! Toliko želim djecu, ali me plaši,” priznala je.

Sada kada je Jack Blues stigao, Bieberovi su spremni prigrliti roditeljstvo širom otvorenih ruku. Mi im samo možemo čestitati na rođenju prekrasnog sina i pustiti ih da se raduju i uživaju u privatnosti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 

 

 

Pop kultura